Çaykara İlçesinde Kaymakamlık Kupası Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Nefes Kesti

Çaykara İlçesinde Kaymakamlık Kupası  Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası Nefes Kesti

Trabzon’da Çaykara Kaymakamlığı tarafından organize edilen Kaymakamlık Kupası Kurumlar arası Voleybol Turnuvasında Şampiyon Çaykara Kaymakamlık spor Takımı oldu.

Trabzon’da Çaykara Kaymakamlığı tarafından organize edilen Kaymakamlık Kupası Kurumlar arası Voleybol Turnuvasında Şampiyon Çaykara Kaymakamlık spor Takımı oldu.

13 Şubat 2024 akşamı Çaykara Gençlik Merkezinde oynanan Üçüncülük ve Final Müsabakaları yoğun bir katılım ile gerçekleşti.

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu,Çaykara İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Emre Can Narin,Çaykara BeLediye Başkan Yardımcısı Temel Şimşek,Çaykara  İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,Çaykara Müftüsü Vahit Şenocak,Kurum ve Daire amirleri ile çok sayıda vatandaş karşılaşmayı takip ettiler.

Çaykara Kaymakamlığı tarafından İlçede  bulunan Resmi Kurum Personellerinin birbirleri ile kaynaşması amacı ile Organize edilen Çaykara Kaymakamlığı Voleybol Turnuvası 8 kurumun katılımı ile gerçekleştirilmişti.

Çaykara Kaymakamlığı,Çaykara Belediyesi,İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü,Halk Eğitim Müdürlüğü,Ataköy MTAL,İlçe Jandarma,Hastane,İlçe Emniyet takımlarının katılımları ile gerçekleşktirilen Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvasında Grup Müsabakaları aşamasında rakiplerini yenmeyi başaran Kaymakamlık,Ataköy MTA,Çaykara HEM ve Çaykara Belediye spor takımları Yarı Finale yükselmeyi başarmışlardı.

13 Şubat 2024 Salı akşamı ilk olarak turnuvanın üçüncülük müsabakasında Çaykara Belediye spor ile Ataköy MTAL karşı karşıya geldi.Karşılaşmayı set vermeden 3-0 kazanmayı başaran Ataköy MTAL Turnuvada üçüncülüğü elde ederken Çaykara Belediye spor ise Turnuva dördüncüsü oldu.

Turnuvanın Final Müsabakasında ise Çaykara Kaymakamlığı ile Çaykara Halk Eğitim Merkezi karşı kaşıya geldi.

Keyifli ve çekişmeli geçen karşılaşmayı 3-0 kazanmayı başaran Çaykara Kaymakamlığı Turnuvayı Şampiyon tamamladı.

Çaykara Halk Eğitim Merkezi ise Turnuvada İkincilik Kupasının sahibi oldu.

Final Müsabakasının ardından Kupa Töreni gerçekleştirildi.

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu,Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt tarafından turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları takdim ettiler

 

 



İlginizi Çekebilir