Çaykara İlçesinde Kulüpler Arası Karate Şampiyonası Nefes Kesti

Çaykara İlçesinde Kulüpler Arası Karate Şampiyonası Nefes Kesti

Çaykara İlçesinde 24 Aralık 2023 Pazar Günü Kulüpler Arası Karate Şampiyonası Finalleri gerçekleştirildi.

Çaykara İlçesinde 24 Aralık 2023 Pazar  Günü Kulüpler Arası Karate Şampiyonası Finalleri gerçekleştirildi.

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Kulüpler Arası Karate Şampiyonası Finalleri 24 Aralık 2023 Pazar Günü saat 10.00’da Çaykara Gençlik Merkezinde gerçekleştirildi.

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek , Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk,Sürmene Gençlik ve Spor İlçe Müdürü ve Çaykara İlçe Müdür Vekili Kağan Seymen’in katıldıldıkları Karete Şampiyonası Finallerinin Çaykara İnsanının finallere yoğun bir katılım ile gerçekleşti..

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan Resmi Törenin açılış Konuşması Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Kağan Seymen tarafından gerçekleştirildi.

Kulüpler Arası Karete Şampiyonası Finalleri Minik ve Yıldız Kategorilerinde bey ve bayan olmak üzere ayrı kategorilerde gerçekleştirildi.

Değişik yaş kategorilerinde yaklaşık 300 Sporcunun mücadele ettiği turnuvada Çarşıbaşı Belediye Spor Kulübü,Akademi SK,Çaykara Belediye Spor Kulübü,Trabzon Gençlik SK,Of Gençlik SK,Akçaabat Gençlik SK,Fatih 1461 SK Takımları değişik kategorilerdeki yarışmalarda Şampiyonluk kupası için yarıştılar.

Gerçekleştirilen Kulüpler Arası Karate Şampiyonası Finallerinin ardından dereceye giren Takımlara kupaları Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk ve Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdür Vekili Kağan Seymen tarafından takdim edildi.

Ders dışı eğitim çalışmaları kapsamında Çaykara Gençlik Merkezinde profesyonel Hocalar tarafından özel olarak çalıştırılan Çaykara Belediyespor Karate  Takımı tüm kategorilerde turnuvaya katılım sağlayarak gelecek seneler için ışık verdi.

Turnuva 2011 bayan-2011 erkek,2012 bayan- 2012 erkek,2013 bayan-2013 erkek,2014 bayan-2014 erkek kategorilerinde gerçekleştirildi.

Kulüpler Arası Karate Turnuvasında özel ödüller de verildi.

En Centilmen bayan kategorisinde Rabia Alireisoğlu

En Centilmen erken kategorisinde en genç yarışmacılardan Ertuğrul Usta,

En Teknik Bayan Kategorisinde Buse Turan,

En Teknik Erkek Kategorisinde Mustafa Keleş Jüri tarafından kupa ile ödüllendirildiler.



İlginizi Çekebilir