Çaykara İlçesinde Kurtuluş Coşkusu Yaşandı

Çaykara İlçesinde Kurtuluş Coşkusu Yaşandı

Trabzon’da Çaykara İlçesinin Düşman İşgalinden kurtuluşunun 106. Yıl Dönümü gerçekleştirilen çeşitli etkinlikler ile kutlandı.

Trabzon’da Çaykara İlçesinin Düşman İşgalinden kurtuluşunun 106. Yıl Dönümü gerçekleştirilen çeşitli etkinlikler ile kutlandı.

Etkinlikler kapsamında ilk olarak 26 Şubat 2024 Pazartesi akşamı Kaymakam Gürdal Erbek ve Belediye Başkanı Hanefi Tok ile protokol,öğretmen,öğrenciler ve velilerin katılımları ile Fener Alayı Organizasyonu gerçekleştirildi.

İlçenin Düşman İşgalinden Kurtuluş Günü olan 27 Şubat Kurtuluş Günü etkinlikleri Hükümet Konağı önünde gerçekleştirilen Çelenk Sunma Programı ile başladı.

Karaçam Eğitim Kurumları tarafından hazırlanan Resmi Program Çaykara Merkez Camii önünde gerçekleştirildi.

Resmi Programa Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara Cumhuriyet Baş Savcısı Eser Yusuf Yarar,Çaykara İlçe jandarma Komutanı Üsteğmen Emre Can Narin,Çaykara İlçe Emniyet Amiri Komiser Alpaslan Albayrak,AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk,MHP Çaykara İlçe Başkanı Savaş Öksüz,Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Öztürk,BBP Çaykara Belediye Başkan Adayı Mehmet Savaş Dündar,CHP Çaykara Belediye Başkan Adayı Naim Çimen,Saadet Partisi Çaykara Belediye Başkan Adayı Mehmet Nuri Kadıoğlu,öğretmenler,öğrenciler ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan Resmi Programda Kaymakam Gürdal Erbek,Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından vatandaşların,öğrencilerin ve protokolün bayramı tebrik edildi.

Programda Karaçam Eğitim Kurumları tarafından hazırlanan ve Kurtuluş Savaşının konu edildiği tiyatro oyunu sahneye konuldu.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımı  tarafından gösteri programı gerçekleştirildi.

Karaçam Eğitim Kurumları Öğrencileri tarafından Yöresel Yaşamın Konu edildiği Müzikli Dramatizasyon gösterisi öğrenciler tarafından büyük bir başarı ile sahneye konuldu.

Karaçam Eğitim Kurumları Halk Oyunları ekibi hazırlamış olduğu gösteri ile izleyiciler ile buluştu.

Gerçekleştirilen etkinlikleri büyük bir başarı ile sahneye koyan Karaçamn Eğitim Kurumları öğrencileri programın ardından Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ve Protokol üyeleri tarafından tebrik edildiler.

Programın ardından Kaymakam Erbek ve Başkan Tok öğle yemeği organizasyonunda öğrenciler ile bir araya geldiler.



İlginizi Çekebilir