Çaykara İlçesinde Öğrencilerden Dilimizin Zenginlikleri ve Suya Yazanlar Proje Çalışmaları

Çaykara  İlçesinde Öğrencilerden Dilimizin Zenginlikleri  ve Suya Yazanlar Proje Çalışmaları

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun ve Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek 8 Şubat 2024 Perşembe Günü Çaykara İlçesinde Gezici Kütüphane etkinliklerinde Öğrenciler ile buluştular.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun ve Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek 8 Şubat 2024 Perşembe Günü Çaykara İlçesinde Gezici Kütüphane etkinliklerinde Öğrenciler ile buluştular.

Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Koordinasyonunda hazırlanan   suya yazanlar ve dilimizin zenginlikleri projesi kapsamında organize edilen program çerçevesinde Trabzon Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Trabzon İl Halk Kütüphanesi Adnan Kahveci Gezici Kütüphanesi öğrenciler ile buluşturuldu.

Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde gerçekleştirilen etkinlikte Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun,Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,Trabzon İl Milli Eğitim Şube Müdürü Erdoğan Karakaş,Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,Şube Müdürleri Numan Tuncer ve Veysel Somuncu ile öğretmen ve öğrenciler katıldılar.

Gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler ile birlikte kitap okuma etkinliği gerçekleştirilirken bunun yanı sıra  Dede korkut hikayesi yazma, dede korkut hikayesi resimleme,hikayeden hareketle bilinmeyen kelimelerden şiir yazma, afiş oluşturma, Göktürk destani ve dede korkut hikayelerinden hareketle resim çalışması yapma çalışmaları yapıldı.

Aynı zamanda 20 yıl sonraki geleceğe mektup hikaye tamamlama şiir dinleyip şiirden hareketle resim çalışması yapma etkinliklerine yer verildi.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü  Hasan Uygun,Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,gerçekleştirilen etkinlik kapsamında öğrencilerin etkinliklerine katılım sağlayarak etkinliklerini paylaştılar ve öğrenciler ile sohbet ettiler.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun,Kaymakam Gürdal Erbek ve Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali daha sonra Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmenleri ile öğretmen odasında gerçekleştirilen toplantıda bir araya gelerek öğretmenler ile sohbet ettiler.



İlginizi Çekebilir