Çaykara İlçesinde Öğrencilerin Karne Heyecanı

Çaykara İlçesinde Öğrencilerin Karne Heyecanı

Çaykara İlçesinde yaklaşık 2500 Öğrenci Karne heyecanı yaşadı

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının 1. Yarıyılının sona ermesi dolayısı ile tüm Yurtta olduğu gibi Trabzon’un Çaykara İlçesinde de karne heyecanı yaşandı.

Çaykara İlçesinde bulunan tüm okullarda Karna dağıtımı dolayısı ile çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi.

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,Çaykara Cumhuriyet Baş Savcısı Eser Yusuf Yarar,Çaykara İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Emre Can Narin,Çaykara İlçe Emniyet Amiri Komiser Alparslan Albayrak,Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Veysel Somuncu ve Numan Tuncer,Çaykara Müftüsü Vahit Şenocak,öğrencilerin karne heyecanlarına ortak oldular.

Kaymakam Erbek ve Protokol üyeleri ,Çaykara Fatma Bilge Anaokulu,Çaykara Zeki Bilge İlkokulu,Çaykara Zeki Bilge Ortaokulu ve Fatma Yerekaban 4-6 Yaş Kur’an Kursunda öğrencilerin karne dağıtım törenlerine katıldılar.

Karne Dağıtım Törenlerinde öğrenciler ile ayrı ayrı sohbet eden Kaymakam Erbek,ayrıca öğrencilere Karne Tatillerini etkili ve verimli kullanmaları ile ilgili çeşitli tavsiyelerde de bulundu.

Yerekaban 4-6 Yaş Kur’an Kursunda ilk defa karne heyecanı yaşayan öğrenciler ile bir araya gelen Kaymakam Erbek,minik öğrencilerin ilk karne heyecanında hem öğrenciler ile bolca sohbet etti hem karne ve hediyelerini dağıttı hem de öğrenciler ile bolca sohbet etti.



İlginizi Çekebilir