Çaykara İlçesinde Okul Öncesi Yıl Sonu Şenliği

Çaykara İlçesinde Okul Öncesi Yıl Sonu Şenliği

Çaykara İlçesinde Okul Öncesi Yıl Sonu Şenliği gerçekleştirildi.

6 Haziran 2023 Salı Günü Çaykara Gençlik  Merkezinde gerçekleştirilen Yıl Sonu Açılış Törenine Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara Cumhuriyet Baş Savcısı Eser Yusuf Yarar,Çaykara İlçe Jandarma Bölük Komutanı Vekili J.Astsb. Kd.Bşçvş. Aşkın Hava,AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk,MHP Çaykara İlçe Başkanı Savaş Öksüz,Çaykara Müftüsü Vahit Şenocak,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,Kamu Kurum ve Kuruluşu temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Okul Öncesi Yılsonu Şenliği kapsamında Çaykara Fatma Bilge Anaokulu,Çaykara Halk Eğitim Merkezi,Karaçam İlkokulu,Taşkıran Hüseyin Vehbi Fettahoğlu İlkokulu ve Uzungöl Şehit Mehmet Aygün İlkokulu Ana Sınıfı ve Okul Öncesi öğrencileri hazırlamış oldukları birbirinden güzel gösterilerini Çaykara Halkı ile buluşturdular.

Çeşitli Çocuk oyunlarının minik öğrenciler tarafından büyük bir ustalık ile sahneye konulduğu Şenlikte bunun yanı sıra koro,oyun havaları,Yöresel Kültürün sahneye konulması gibi aktivitelere de yer verildi.

Çaykara İnsanının büyük bir ilgi gösterdiği Okul Öncesi Yılsonu Şenliği coşkulu bir ortamda ve şölen havasında gerçekleştirildi.



Anahtar Kelimeler: Çaykara İlçesinde Öncesi Şenliği

İlginizi Çekebilir