Çaykara İlçesinde Organ Bağışı Farkındalık Paneline Davet

Çaykara İlçesinde  Organ Bağışı Farkındalık Paneline Davet

Çaykara İlçesinde 18 Aralık 2023 Pazartesi günü Organ Bağışı ile ilgili Farkındalık Paneli gerçekleştiriliyor.

Çaykara İlçesinde 18 Aralık 2023 Pazartesi günü Organ Bağışı ile ilgili Farkındalık Paneli gerçekleştiriliyor.

Çaykara Belediyesi tarafından vatandaşları eğitmek ve bilgilendirmek amacı ile gerçekleştirilen örnek çalışmalara bu farkındalık çalışması ile bir yenisi daha ekleniyor.

Çaykara Belediyesi  tarafından  Vatandaşları çeşitli konularda bilgilendirmek amacı ile Çaykara Belediyesi Konferans Salonunda çeşitli etkinlik ve organizasyonlar gerçekleştiriliyor.

Farkındalık Paneli 18 Aralık 2023 Pazartesi günü saat 14.00’da Çaykara Belediyesi Konferans Salonunda gerçekleştirilecek.

Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi tarafından “Bağışlanan her organ,filizlenen bir candır” sloganı ile Çaykara Belediyesi ile birlikte ortak olarak gerçekleştirilecek olan “Organ Bağışı Farkındalık Paneli”nde Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık ve Acil Hizmetleri Daire Başkanı Op. Dr. Yavuz Çakıroğlu,”Organ Bağışının önemi ve Organ Nakli konusunda bilgilendirme paneli gerçekleştirilecek.

Gerçekleştirmiş oldukları Örnek ve farklı etkinlik ve organizasyonları ile takdir edilen Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastane Yönetimi bu örnek çalışmaları ile Çaykara İlçesine yeni bir Kültür Hizmeti daha vermeye hazırlanıyor.

Gerçekleştirilecek olan Farkındalık Panelinin son bölümünde Daire Başkanı Op. Dr. Yavuz Çakıroğlu tarafından katılımcıların soruları da cevaplanacak.

Panelin sonunda ise katılımcılar Gönüllü olarak Organ Bağışında bulunabilecekler.

Çaykara İlçesinde gerçekleştirilen her etkinliğe yoğun bir katılım gerçekleştiren Çaykara insanının Organ Bağışı ile ilgili Farkındalık etkinliğine de yoğun bir katılım gerçekleştirmesi bekleniyor.



İlginizi Çekebilir