Çaykara İlçesini Yasa Boğan Ölüm Haberi

Çaykara İlçesini Yasa Boğan Ölüm Haberi

Çaykara İlçesinin Sevilen İsimlerinden Zeki Baltacı Ankara'da Tedavi Gördüğü Hastanede Vefat Etti.

Çaykara Yeşilalan Mahallesi halkından Zeki Baltacı geçirmiş olduğu Beyin Ameliyatı sonrasında tedavi gördüğü hastanede vefat etti. 

Yaklaşık bir seneden bu yana Beyin Timürü dolayısı ile Ankara’da tedavi gören Zeki Baltacı yaklaşık 20 gün önce beyin ameliyatı geirmiş ve hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi altına alınmıştı. 

Zeki Baltacı Ankara’da tedavi gördüğü hastanede yaşama tutunamayarak hayata veda etti. 

Çaykara İlçesinin en sevilen insanlarından bir tanesi olan Zeki Baltacı çok uzun seneler Çaykara Belediyesi İmar İşleri Müdürü olarak Çaykara İlçesine hizmet vermişti.Çaykara insanı tarafından çok sevilen Zeki Baltacı emekliye ayrıldıktan sonra İlçemiz Yeşilalan Mahallesinde ikamet ediyordu. 

58 Yaşında vefat eden Merhum Zeki Baltacı Yeşilalan Mahallesinden Hacı Hüseyin Baltacı’nın oğlu,Çaykara Tur Şoförlerinden Yusuf Baltacı’nın kardeşiydi. 

 Merhum Zeki Baltacı’nın cenazesi Ankara’dan Çaykara İlçesine getiriliyor. 

27 Eylül 2023 Çarşamba günü saat 16:00 'da Yeşilalan Mahallesi Yeni Mahalle'de (Asimado mevkii) kılınacak cenaze namazı sonrası aynı yerdeki aile mezarlığına defnedilecektir. 

 Çaykara Gündem Gazetesi olarak Merhum Zeki Baltacı'ya Yüce Allah'tan rahmet, geride kalan kederli ailesine sabırlar diliyorum. 

 İLETİŞİM 

Yusuf Baltacı (kardeşi): 0-535 852 81 42 



Anahtar Kelimeler: Çaykara İlçesini Boğan Haberi

İlginizi Çekebilir