Çaykara İlçesinin İlk Şoförlerinden Cemal Çevik Hayatını Kaybetti

Çaykara İlçesinin İlk Şoförlerinden Cemal Çevik Hayatını Kaybetti

İlçemiz Soğanlı(Hopşera) Mahallesinin yaşayan çınarlarından Cemal Çevik Trabzon’da hayatını kaybetti.

İlçemiz Soğanlı(Hopşera) Mahallesinin yaşayan çınarlarından Cemal Çevik Trabzon’da hayatını kaybetti.

Yaşlılığa bağlı çeşitli rahatsızlıkları bulunan merhum Cemal Çevik 20 Mart 2024 sabahı rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı.Hastanede fenalaşan Cemal Çevik tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Çaykara İlçesinin ilk şoförlerinden olan Merhum Cemal Çevik Çaykara İlçesinde toplum tarafından çok sevilen latif,şakacı,yaşamında prensipleri olan ve hayatı bu prensipler ile yaşayan,her zaman giyimine ve kıyafetine çok dikkat eden,her konuda çok fazla titiz davranan örnek bir toplum insanı olarak tanınıyordu.

Merhum Cemal Çevik,Çaykara İlçesinde Eğitim Camiası tarafından çok sevilen ve takdir edilen duruşuyla,karakteriyle,sakin ve sabırlı yapısı ile örnek gösterilen Emekli Öğretmen ve Eğitimci aynı zamanda İş Adamı ve siyasetçi Mehmet Çevik’in babasıydı.

Merhum Cemal Çevik,21 Mart 2024 Perşembe Günü saat 14.00’da İlçemiz Soğanlı Mahallesinde kılınacak olan cenaze namazının ardından aynı yerde bulunan aile mezarlığında son yolculuğuna uğurlanacak.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Merhum Cemal Çevik’e Allah’tan rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

NOT:Trabzon Büyükşehir Belediyesine ait cenaze otobüsü Cenazeye gelmek isteyenler için 21 Mart 2024 Perşembe Günü Saat 12.00’da Trabzon Fatih Parkı önünden hareket edecektir.

İLETİŞİM

Mehmet Çevik –Oğlu-0-532 381 64 48



İlginizi Çekebilir