Çaykara İlçesinin Muhtarlarından Enerji Bakanı Bayraktar'a Ziyaret

Çaykara İlçesinin Muhtarlarından Enerji Bakanı Bayraktar

Çaykara İlçesinde görev yapan Muhtarlar Enerji Bakanı Alparslan Bayraktar'ı Ziyaret ederek Çaykara İlçesinin Enerji konusundaki taleplerini ilettiler.

Trabzon’da Çaykara İlçesinin Muhtarları Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ı makamında ziyaret ederek Çaykara İlçesinin taleplerini ilettiler.

Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Öztürk ve Çaykara  Muhtarlarından oluşan bir ekip,30 Aralık 2023 Cuma Günü Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar’ı makamında ziyaret ederek Çaykara İlçesinin taleplerini ilettiler.

Ziyarette Çaykara İlçesi ve Mahallelerinde yaşanan elektrik sorunlarına dikkat çeken Muhtarlar,Bakan Bayraktar’tan;

1- Çaykara İlçesine  ve  Turizm Merkezi Uzungöl’e doğalgaz getirmek.

2- Çaykaranın 32 mahallesi için eski elektrik nakil hatlarını ve direklerini yenilemek ve kapalı kablo sistemine geçmek.

Konularında Destek Talebinde bulundular.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Albayrak Çaykara Muhtarlarının taleplerinin çözümü aşamasında ellerinden gelen her türlü gayreti gerçekleştireceğinin sözünü verdi.

ÇORUH EDAŞ KURUMU YETKİLİLERİİLE TOPLANTI

Çaykara İlçesinde görev yapan Muhtarlar Enerji Bakanı ziyareti için Ankara’ya gitmeden önce Arsin’de Çoruh EDAŞ kurumu yetkilileriyle  yetkilileri ile bir toplantı gerçekleştirdiler.

Toplantıya Çoruh EDAŞ Çaykara Şefi Ali Şan Akbulut ile Kurum yetkilileri katıldılar.

Çaykara İlçesinde görev yapan Muhtarlar gerçekleştirilen bu toplantıda Çaykara İlçesinin mahallelerinde yaşanan elektrik sorunları ile ilgili şikayetlerini ileterek çözüm aşamasında etkili ve kalıcı kararların alınması talebinde bulundular.

Gerçekleştirilen toplantı sonunda Alınan kararlar:

1- Çaykara İlçesinin 32 mahallesindeki elektrik nakil hatlarının ve direklerinin yenilenmesi . Bu çalışmanın aciliyet sırasına göre gerçekleştirilmesi.

2- Çaykara İlçesinde Bazı muhtarların üstünde bulunan yayladaki trafo abonelikleri çözüme için gerekenin yapılması.

3-Çaykara İlçesinde Yayla ve Mezirelere Abonelik verilmesi

4- Sokak aydınlatmalarının yol boyunca yapılmasını 

5- Ağaçların dalları arasından geçen hatların kapalı kablo sistemine geçilmesi, Ağaç dallarının budanması ve benzeri konularda kesin gerekenin yapılması.



İlginizi Çekebilir