Çaykara İlim ve Gönül İnsanını Son Yolculuğuna Uğurladı

Çaykara İlim ve Gönül İnsanını Son Yolculuğuna Uğurladı

Çaykara İlçesinin yetiştirmiş olduğu önemli İlim Adamlarından Hacı Tahir Sula 12 Ekim 2022 Çarşamba Günü son yolculuğuna uğurlandı.

Bölgemizin yetiştirmiş olduğu en önemli Alimlerden olan Hacı Tahir Sula Çaykara İlçesinin yetiştirmiş olduğu en önemli Alimlerden Hacı Muhammet Sula Efendi’nin talebesiydi.Uzun seneler Of Müftülüğünde görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan Hacı Tahir Sula Of İlçesinde de çok sevilen ve saygı duyulan bir İlim ve Gönül insanı olarak tanınıyordu.

Uzun zamandır hastalık ile mücadele eden Hacı Tahir Sula hastalığa yenik düşerek aramızdan ayrılmıştı.

Merhum Hacı Tahir Sula,Yahya Sula’nın babası,Tayyip Sula’nın kardeşiydi.

Merhum Hacı Tahir Sula 12 Ekim 2022 Çarşamba günü ikindi namazına müteakip İlçemiz Hurmalık Camiinde kılınan cenaze namazının ardından Şahinkaya Mahallesinde bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Merhum Tahir Sula’nın cenaze namazına Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara Müftüsü Vahit Şenocak,MHP Çaykara İlçe Başkanı Savaş Öksüz,Trabzon Valiliği Özel Kalem Müdürü Çaykara’lı Hemşerimiz Sami Ayan ve çok kalabalık bir vatandaş katıldı.Özellikle Merhum Sula’nın görev yaptığı Of İlçesinden cenaze törenine çok yoğun bir katılım sağlandı.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Merhum Hacı Tahir Sula’ya Allah’tan rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM:

Yahya Sula-Oğlu-0 536 4435437

Tayyip Sula-Kardeşi-0 538 6518437



İlginizi Çekebilir