Çaykara İmam Hatip Tercihlerde Cazibe Merkezi

Çaykara İmam Hatip Tercihlerde Cazibe Merkezi

Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi Eğitim kalitesinin yüksekliği ve uyguladığı Eğitim Programları sebebi ile Eğitimde Cazibe merkezi olmaya devam ediyor.

Hatip Lisesi Eğitim kalitesinin yüksekliği ve uyguladığı Eğitim Programları sebebi ile Eğitimde Cazibe merkezi olmaya devam ediyor.

2020 Merkezi sistem sınavlarında Önce LGS’de hemen ardından ise YKS’de elde etmiş oldukları başarılar ile tüm dikkatleri üzerine çeken Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi elde etmiş olduğu bu başarı ile Hafız Öğrencilerin neleri başarabileceklerini de göstermiş oldu.

Okulumuzun bu başarısı kısa süre içinde meyvelerini vermeye başladı.Ülkemizin her yerinden öğrenciler Çaykara ilçesine gelerek okula kayıt yaptırıyor ve hayallerinin peşinden Çaykara’da koşmaya karar veriyor.

Bu öğrencilerden bir tanesi de Artvin Borçka’dan Muhammet Emin Aydın…180 KM’lik mesafeden hayallerinin peşinden koşmak için Çaykara İmam Hatip’e geliyor Muhammet…

Önce babası konuşuyor.Çocuğum benim her şeyim.Ben baba olarak ona ç.ok iyi bir gelecek hazırlamak zorundayım.Çaykara İlçesinin Eğitimdeki başarısını duydum.Hiç gözümü kırpmadan çocuğumu Çaykara İmam Hatip Lisesine kayıt yaptırdım.En iyi tercihi yaptığımı düşünüyorum diyor baba Şeref Aydın…

Sonra Muhammet konuşuyor.Ben hafızım diyor Muhammet.Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesinin hafız öğrencilere ne kadar önem verdiğini gördüm.Hafız arkadaşlarımın Çaykara İmam Hatip ile hayallerini gerçekleştirdiğine tanıklık ettim.En son örnek Muhammet Yaşar Sezgin…Onun elde etmiş olduğu başarı bana göre hafız öğrenciler için bir model oldu.Bunun için ben de hayallerimin peşinden koşmaya karar verdim ve Çaykara’ya geldim.

Ve son söz Okulumuz Müdür Baş Yardımcısı Çaykara İlçesinin emektar öğretmenlerinden Hasan Bal Hocamızda.

Okulumuz Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi yapmış olduğu sosyal, kültürel ve akademik etkinler ve çalışmalarla 2019-2020 eğitim öğretim yılında farkını ortaya koydu. 2020 YKS sonuçlarına göre Türkiye çapında dereceler elde eden okulumuza ilgi çok yüksek. Özellikle Hafız öğrencilere uygulanan çalışma programları ile Hafız öğrencilerin Türkiye çapında dereceler elde etmesiyle Hafız öğrenciler bu sene okulumuza yoğun talep gösteriyor. 



Anahtar Kelimeler: Çaykara Hatip Tercihlerde Cazibe Merkezi

İlginizi Çekebilir