Çaykara İmam Hatip'ten Tarihi Başarı

Çaykara İmam Hatip

2020 YKS Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından Eğitimde Lider İlçe olan Çaykara İlçesinde öğrencilerin elde ettikleri başarılar yavaş yavaş ortaya çıkmaya başlıyor.

Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesinden 4 öğrenci Türkiye Genelinde elde ettikleri başarı ile yine Çaykara İlçesinin yüz akı olmayı başardılar.

Yaz tatili ve pandemi süreci olması,öğrencilerin bir çoğunun yaylalarda bulunmaları ve Okul İdarelerinin öğrencilere ulaşmaya çalışması sebebi ile Çaykara İlçesinde bir çok öğrenciye henüz ulaşılamadı.Bu yüzden de öğrencilerin büyük bir bölümünün elde etmiş oldukları akademik başarı henüz belli değil.

Belli olan sonuçlarda ise Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin elde etmiş oldukları Akademik Başarı göz kamaştırıyor.

SAYISAL’DA FATİH TUNCER TÜRKİYE 2005.Sİ

Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesinde Sayısal alanda da Türkiye Derecesi elde edildi.Okulumuz Öğrencilerinden Fatih Tuncer Sayısal alanda Türkiye 2005.si olmayı başararak büyük bir başarının altına imzasını koymayı başardı.

EŞİT AĞIRLIKTA  MUHAMMET TALHA HAKYEMEZ TÜRKİYE 264.Sİ

Okulumuz öğrencilerinden Muhammet Talha Hakyemez Eşit Ağırlık alanında elde ettiği Türkiye 264. İle büyük bir başarının altına imzasını atmış oldu.

SÖZEL VE EŞİT AĞIRLIKTA MUHAMMET YAŞAR SEZGİN

Sözel ve Eşit Ağırlıkta ise Muhammet Yaşar Sezgin Rüzgarı yaşandı.Öğrencimiz Eşit Ağırlık alanında Türkiye 507.si olurken Sözel alanda ise Türkiye 332.si olarak iki farklı dalda Türkiye Genelinde dereceye girmeyi başardı.

KIZ ÖĞRENCİLERDE EMİNE ÖZTÜRK

Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesinde Kız Öğrencilerimizin akademik başarısı da göz kamaştırıyor.Öğrencilerimizden Emine Öztürk Türkiye Genelinde Sözel Alanda 5808. Olarak önemli bir başarının altına imza attı.

ÖĞRENCİLERİN ÜÇÜ HAFIZ

Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesinde dereceye giren  4 öğrenciden 3 tanesinin Hafız olduğu gözlerden kaçmıyor. Fatih Tuncer,Muhammet Yaşar Sezgin ve Emine Öztürk.Üç öğrencimizin de Eğitimde elde etmiş oldukları bu Akademik Başarı Hafız öğrencilerimizin neleri başarabileceklerini Türkiye Geneline anlatmaları bakımından canlı bir örnek olarak önümüzde duruyor.

PLANLI ÇALIŞMANIN ÜRÜNÜ

Trabzon İlinde Eğitimde Lider İlçe olan Çaykara İlçesinde başarıların ardı arkası kesilmiyor.İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali yönetiminde Okul Müdürleri ve Öğretmenler öğrencileri ile birlikte kocaman bir ekip olmayı başarmış durumda Çaykara İlçesinde.

Herkesin ortak bir derdi var.Herkesin ortak bir sevdası var.O da Çaykara İlçesinde öğrenim gören öğrencilerin Akademik anlamda başarılı olmaları…

Bunun için okullarımızın kapısı sabahın ilk ışıkları ile yanıyor Çaykara İlçesinde.Soğuk kış gecelerinde öğrencilerimiz konakladıkları öğrenci yurtlarında saat 05.00’da güne başlıyorlar.Sabah ezanına kadar 2 saat ETÜT yapıyor öğrencilerimiz.

Sonrasında sabah kahvaltısı ve okul.Gün boyu okulda derslere katılıyor öğrencilerimiz.Sonrasında Akşam yemeği ve gece saat 22.00’a kadar ETÜT ve Kurs çalışmaları.

Bu yoğun temponun ne tatili var ne hafta sonu…Aylarca yoğun bir tempo ile sınava hazırlanıyor öğrencilerimiz.

Sonrasında ne mi oluyor?

Haberimizde okudunuz işte…O çalışmanın sonucunda Muhammet Talha Hakyyemez’ler yetişiyor.O çalışmanın sonunda Fatih Tuncer’ler yetişiyor.O Çalışmanın sonunda Muhammet Yaşar Sezgin’ler yetişiyor ve Emine Öztürk’ler yetişiyor.



Anahtar Kelimeler: Çaykara Hatip' Tarihi Başarı
Süleyman Kayganacı
28.07.2020 03:09:45
Maşallah! İmza ata ata haberi tamamladın. En sonunda kendi imzanı da atmış olsaydın, daha iyi olacaktı.

İlginizi Çekebilir