Çaykara Jandarma'dan Kaymakam Güzel'e Kuruluş Yıl Dönümü Ziyareti

Çaykara Jandarma

Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 183. Yıl Dönümü dolayısı ile Çaykara İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı Rütbeli Personeli tarafından Kaymakam Muhammet Güzel’e bir ziyaret gerçekleştirerek çiçek takdiminde bulundular.

Çaykara İlçe Jandarma Bölük Komutanı J.Astsb.Kd.Bşçvş. Aşkın Hava ve İlçe Jandarma Bölük Komutanlığı ekibi Jandarma Teşkilatının Kuruluş Yıldönümü olan 14 Haziran 2022 Salı Günü saat 13.00’da Kaymakam Muhammet Güzel’e bir ziyaret gerçekleştirdiler ve Kaymakam Muhammet Güzel’e Çiçek takdiminde bulundular.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ve İlçe Jandarma  Bölük Komutanı J.Atsb. Kd.Bşçvş Aşkın Hava   ile beraberindeki personele teşekkür eden  Kaymakam Muhammet Güzel  “Jandarma Teşkilatı ülkemizin ve milletimizin huzuru ve güveni için canı pahasına büyük bir fedakârlık ve üstün bir görev anlayışıyla vatandaşlara hizmet etmektedir. Vatan savunmasında, bölünmez bütünlüğümüzün korunmasında, ülkede huzur ve güvenliğin sağlanmasında üstün bir hizmet anlayışıyla görev yapan Jandarma Teşkilatımızın bundan sonra da üstlendiği zorlu görevi başarıyla sürdüreceğine yürekten inanıyorum. Bu düşüncelerle Jandarma Teşkilatının 183. Kuruluş Yıldönümünü kutluyor, bu vesile ile görevleri başında hayatını kaybeden kahraman şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle anıyor, Jandarma Teşkilatı`na görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.



İlginizi Çekebilir