Çaykara Kan Oldu Kızılay'a Aktı

Çaykara Kan Oldu Kızılay

Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından başlatılan Kızılay’a 200 Ünite Kan Bağışı kampanyası kapsamında Kızılay’a toplamda 240 Ünite Kan bağışında bulunuldu.

Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından başlatılan Kızılay’a 200 Ünite Kan Bağışı kampanyası kapsamında Kızılay’a toplamda 240 Ünite Kan bağışında bulunuldu.

Çaykara Kaymakamlığı ve Çaykara Belediyesinin katılım ve  katkıları ile Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Çaykara İlçesinde bulunan tüm Kamu Kurumları ile Sivil Toplum Kuruluşları tarafından da desteklenen kampanya kapsamında 10-16 Haziran 2020 tarihleri arasında Çaykara İlçesinde 3 ayrı merkezde kan alımı gerçekleştirildi.

Kampanya kapsamında;

10 Haziran 2020 Çarşamba Günü Karaçam Mahallesinde 75 Ünite

12 Haziran 2020 Cuma Günü Uzungöl’de toplam 100 Ünite

16 Haziran 2020 Salı Günü ise Çaykara İlçe Merkezinde 65 Ünite Kan bağışı gerçekleştirildi.

Bu şekilde 3 farklı noktada gerçekleştirilen kan bağışı kampanyası ile bir hafta içinde toplamda 240 Ünite kan Kızılay’a bağışlanmış oldu.

KIZILAY BÖLGE MÜDÜRÜ ÇAYKARA’DA

Kızılay Bölge Müdürü Dila Baran Çaykara İlçesinde Kan verme aracını ziyaret ederek çalışan personele başarılar diledi ve kan bağışında bulunan vatandaşlara teşekkür etti

KAYMAKAM ÇİĞDEM VE BAŞKAN TOK’TAN KAN MERKEZİNE ZİYARET

Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ve Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk Kan verme yerini ziyaret ederek çalışanlar ile sohbet ettiler ve kan bağışında bulunan vatandaşlara teşekkür ettiler.

KAYMAKAM ÇİĞDEM-ÇAYKARA İLÇESİ HER ALANDA ÖRNEK BİR İLÇEDİR

Çaykara İlçesinin her yönü ile Örnek ve farklı bir İlçe olduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem Çaykara insanının çalışkan ve üretken yapısı ile her alanda farkını ortaya koyduğunu sözlerine ekledi.

Corona Virüs Salgını sebebi ile Hem Ülke olarak hem de İnsanlık alemi olarak çok çetin ve zor bir dönemden geçtiğimizi ifade eden Kaymakam Çiğdem Pandemi sürecinde Ülkemizde kan stoklarının çok azaldığını Normalleşme sürecinde ise Çaykara insanının farkını ortaya koyarak Kızılay’a  bir hafta içinde 240 Ünite 2020 yılı içinde toplamda ise 465 Ünite kan bağışlayarak örnek bir sorumluluk  davranışı gösterdiğini sözlerine ekledi.

Kampanya ile ilgili olarak emek ve gayretlerinden dolayı başta İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali olmak üzere emeği geçen tüm okul yöneticisi,öğretmen ve Din Görevlisi çalışanlarına teşekkür eden Kaymakam Çiğdem ayrıca bir haftadır öğretmenlerimizden ayrılmayan Çaykara İlçesini karış karış dolaşan Kızılay Kan Bağışçısı Kazanım Uzmanı Ömür Algül ile Kızılay Bölge Müdürü Dila Baran’a da teşekkür etti.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ ÇAMURALİ-ÇAYKARA DÜZENLİ KAN VEREN BİR İLÇE OLACAK

Çaykara İlçesinin sadece Akademik başarı anlamında değil sosyal ve kültürel aktiveteler anlamında da örnek ve farklı bir ilçe olduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali bu gün farklı bir gurur yaşadıklarını Çaykara İlçesinin Turizm Merkezi olan Uzungöl Mahallesine Kızılay Kan aracını taşıyarak farklı bir etkinliğe imza attıklarını sözlerine ekledi.

Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Hedef 200 Ünite Kan Bağışı hedefi ile yola çıktıklarını anımsatan Çamurali Çaykara insanımızın Kampanyaya çok yoğun bir ilgi gösterdiğini ve hedeflenen rakamın çok rahatlıkla yakalanacağını sözlerine ekledi.

Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak 2020 Yılı Eylül ayından itibaren Tüm Mahallelerimizde kan bağışı kampanyası başlatacaklarını ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Çamurali 2020 Yılı Ekim Ayı ile 2021 Yılı Mart ayında iki defa kan verme kampanyası gerçekleştirmeyi planladıklarını sözlerine ekledi.

 

BÖLGE MÜDÜRÜ BARAN-ÇAYKARA BİZİ BÜYÜLEDİ

Çaykara İlçesinin her zaman farklı ve özel bir İlçe olduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan Kızılay Bölge Müdürü Dila Baran Çaykara İlçesinin Trabzon ilinde Kızılay’a en düzenli kan bağışında bulunan ilçelerin başında yer aldığını ifade etti.

Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ekipleri ile birlikte bir haftadır Çaykara İlçesini karış karış dolaştıklarını ifade eden Bölge Müdürü Baran Kızılay ekibi ile birlikte Çaykara İlçesinin en çetin coğrafyasına sahip olan Karaçam Mahallesine de Turizm Cenneti Uzungöl’e de gittiklerini ifade etti.

Ekip arkadaşları ile birlikte Çaykara İlçesinde mükemmel bir şekilde ağırlandıklarını ifade eden Bölge Müdürü Dila Baran gittikleri mahallelerde insanlarımızın Kızılay’a kan vermek için adeta birbirleri ile yarıştıklarını bu durumun ise paylaşma ve dayanışma duygularının Çaykara İlçesinde ne kadar büyük öneme sahip olduğunu gözler önüne serdiğini ifade etti.

2020 YILINDA TOPLAMDA 465 ÜNİTE KAN

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen son kampanya ile birlikte Çaykara İlçesinde 2020 yılı içinde toplamda 465 Ünite Kan Kızılay’a bağışlanmış oldu.

2019 Yılında toplamda 450 Ünite Kanın Kızılay’a bağışlandığı Çaykara İlçesinde 2020 Yılının ilk 6 ayı içinde olduğumuz bu dönemde geçen yılki rakamın üstüne çıkıldı.



Anahtar Kelimeler: Çaykara Kızılay'

İlginizi Çekebilir