Çaykara Kan Olup Kızılay'a Akacak

Çaykara Kan Olup Kızılay

Çaykara’dan Kızılay’a Kan Bağışı kampanyası gerçekleştiriliyor

Çaykara’dan Kızılay’a Kan Bağışı kampanyası gerçekleştiriliyor.2020 Yılı içinde şu ana kadar düzenlenen çeşitli Kampanyalarda Kızılay’a 2500 Ünite kan bağışı gerçekleştirilmişti. Şimdi  ise Çaykara yeni bir meydan okumaya hazırlanıyor.

Çaykara İlçesinde Kaymakamlık,Belediye,İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tüm Resmi Kurumlar ile muhtarlar,sivil toplum kuruluşları ve tüm vatandaşların destek  vermiş olduğu Çaykara Kan Bağışı Kampanyası 17-20 Kasım tarihlerinde gerçekleştiriliyor.

Corona Virüs Salgın Hastalığı ve Pandemi süreci  sebebi ile kan sıkıntısı çeken Kızılay’a Çaykara İlçesinde  3 farklı noktada gerçekleştirilecek olan Kan Bağışı kampanyasında destek yağması bekleniyor.

Covit 19 Salgın Hastalığı sebebi ile Hijyen Kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirilecek olan Kan Bağışı Kampanyası maske ve sosyal mesafe kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirilecek.

Kan Bağışı Kampanyası ile ilgili ilk çalışma 17 Kasım 2020 Salı Günü Çaykara İlçe Merkezinde gerçekleştiriliyor.

Kan Bağışı aracı Daha sonra 18 Kasım 2020 Çarşamba Günü  Karaçam Mahallesinde olacak.Karaçam Ortaokulu Spor Salonunda kurulacak olan sedyelerde kan bağışı çalışması gerçekleştirilecek. Kan Bağışı ile ilgili son çalışma ise 20 Kasım 2020 Cuma Günü Uzungöl Şehit Mehmet Aygün İmam Hatip Ortaokulunda gerçekleştirilecek

Çaykara İlçesinde vatandaşların Kan Bağışı Kampanyasına yoğun bir ilgi göstermesi bekleniyor.18-60  Yaşları arasındaki tüm vatandaşların Kızılay Kan Merkezine akın etmesi bekleniyor.



Anahtar Kelimeler: Çaykara Kızılay' Akacak

İlginizi Çekebilir