Çaykara Kapılarını Öğrencilerine Açtı

Çaykara Kapılarını Öğrencilerine Açtı

Çaykara İlçesinde bulunan okullar 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı için 12 Eylül 2022 Pazartesi sabahı kapılarını öğrencilerine açtı.

Yaz tatilinin sona ermesi ile birlikte tüm Ülkemizde olduğu gibi Çaykara İlçesinde de 2022-2023 Eğitim Öğretim çalışmaları 12 Eylül 2022 Pazartesi sabahı başladı.Yaz tatili boyunca hem Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü hem de Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün destek ve katkıları ile okulların tüm altyapı ihtiyaçları karşılandı.Okulların boya badanalarının yanı sıra onarım gerektiren altyapı ihtiyaçları tamamlandı.Okul İdareleri tarafından Ders kitapları öğrencilerin sıralarının üzerine konuldu.Ve öğrencilerin okullara dönüşleri beklenmeye başlandı.

Ve bu sabah.12 Eylül 2022 Pazartesi sabahı.Okula yeni başlayan Birinci Sınıf ve Okul öncesi öğrencileri Okul ile tanışmanın tatlı heyecanını yaşadılar.Ara sınıflarda okuyan öğrenciler ise yeniden okullarına,öğretmenlerine ve de arkadaşlarına kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşadılar.

Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ile Şube Müdürleri Numan Tuncer ve Veysel Somuncu Eğitim Öğretim faaliyetlerinin ilk gününde Çaykara İlçesinde bulunan tüm okulları gezerek hem öğrencilerin ilk gün heyecanlarını paylaştılar,hem öğretmenler ile sohbet etme imkanı yakaladılar hem de okullardaki altyapı çalışmalarını yerinde inceleyerek okulların Eğitim Öğretim faaliyetlerine hazır olduğunu yerinde gözlemlemiş oldular.

KARAÇAM BU SENE KÖKNAR’DA

Karaçam İlkokulu ve Ortaokulu binasının Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yıkılarak yerine yeni bir bina yapılacak olması sebebi ile Karaçam İlkokulu ve Ortaokulu öğrencileri 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında Eğitim Öğretim faaliyetlerine Köknar Ortaokulu binasında devam edecek.

Okul Müdürü Fatih Kuvvetli ve öğretmenler ile birliktge gönüllü vatandaşlar günlerdir Karaçam İlkokulunu Köknar İlkokul Ortaokul binasına taşıma çalışması ile meşgul.Ve 12 Eylül 2022 itibarı ile onlar da hazır.Köknar Ortaokulu binası 12 Eylül 2022 Pazartesi sabahı kapılarını öğrencilerine açtı.

UZUNGÖL’DE  KÖKLÜ DEĞİŞİM

Uzungöl Şehit Mehmet Aygün İlkokulu ve İmam Hatip Ortaokulunda 2022 Yılı Yaz döneminde çok ciddi anlamda köklü bir değişime gidildi.

Uzungöl’lü Genç İş Adamları Mehmet İnan ve Sinan İnan Yönetiminde bir araya gelen Uzungöl Esnafı fiziki anlamda çok kötü bir durumda olan Okul binasında ciddi anlmda bir tadilat ve altyapı çalışması yapılmasına karar verdiler.

Tadilat çalışmaları kapsamında Okulun iç kısımlarının tamamı yenilendi.Sınıflar,lavabolar,koridorlar,merdivenler,okulun zemini,elektrik tesisatı,su tesisatı Kalorifer tesisatı,sınıfların tavanları,döşemeleri tamamen yenilendi.Yani Uzungöl’de okulun iç kısmı tamamen yeniden inşa edildi.

Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,Okul Müdürü Zennur Öztekin Sezer ile Uzungöl’lü genç İş Adamı Mehmet İnan örnek bir paylaşma ve dayanışma örneği göstererek yaklaşık 40 gündür tabiri caiz ise uyku uyumadılar.Zengin bir çalışma ekibi ile birlikte 40 günlük bir zaman diliminde Uzungöl’de yepyeni bir okul inşa ederek öğrencilerin hizmetine sundular.



İlginizi Çekebilir