Çaykara Karagöz ve Yiğit'i Son Yolculuklarına Uğurladı

Çaykara Karagöz ve Yiğit

İlçemiz Taşlıgedik Mahallesinden Mehmet Ali Yiğit ile Uzungöl Mahallesinden Hatice Karagöz Son Yolculuklarına uğurlandılar.

YİĞİT TAŞLIGEDİK MAHALLESİNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

İlçemiz Taşlıgedik Mahallesinin yaşayan çınarlarından Mehmet Ali Yiğit tedavi gördüğü hastanede 31 Ekim 2022 Pazartesi günü hayatını kaybetmişti.

Ahmet Yiğit’in babası, Hamdi, Mehmet, İsmail, Cemal Yazıcı’nın dayıları Çaykara İlçesinin en önemli Eğitimcilerinden Emekli Öğretmen İsmail Çolak’ın kayınbabası Merhum Mehmet Ali Yiğit 1 Kasım 2022 Salı Günü öğle namazına müteakip İlçemiz Taşlıgedik Mahallesinde kılınan cenaze namazının ardından aynı mahallede bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Merhum Mehmet Ali Yiğit’in cenaze namazına Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara Esnaf Odası Başkanı Ali Şükrü Aydın ile kalabalık bir cemaat katıldı.

Merhum Merhmet Ali Yiğit kılınan cenaze namazının ardından Taşlıgedik Mahallesinde son yolculuğuna uğurlandı.

İLETİŞİM

Ahmet Yiğit-Oğlu- 0 532 650 08 41

İsmail Çolak-Damadı-Emekli Öğretmen- 0 532 692 96 13

Mehmet Yazıcı-Yeğeni-  0 532 517 90 20

MERHUME KARAGÖZ UZUNGÖL’DE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Uzungöl Emekli  Belediye Muhasiplerinden Merhum Mustafa Karagöz’ün eşi  Hatice(Hadi) Karagöz 1 Kasım 2022 sabaha karşı  Uzungöl’de vefat etmişti

Merhume Hatice Karagöz,Uzungöl’ün bir Dönemine imzasını atmış,1960’lı yıllarda Uzungöl Belediye Teşkilatının kurulduğu senelerde aktif olarak görev almış ve daha sonra Uzungöl Belediyesinde uzun zaman muhasebeci olarak görev yaptıktan sonra emekliye ayrılmış ve 1980’li yılların başında aramızdan ayrılan Merhum Mustafa Karagöz’ün eşi,Merhum İhsan Karagöz ile Emekli Orman Muhafaza Memuru Necati,Salih ve Uzungöl Blinum İşletme tesisinin sahibi Zeki Karagöz ile Gönül Karagöz Yıldız’ın anneleri,Barış Karagöz’ün babaannesiydi.

Merhume Hatice Karagöz 1 Kasım 2022 Salı Günü ikindi namazına müteakip Uzungöl  Merkez Camiinde kılınan cenaze namazının ardından aynı yerde bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Merhume Karagöz’ün cenaze namazına Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara Belediyesi Meclis Üyesi Seyfullah Kaya,Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk,Uzungöl Turizmciler Derneği Başkanı Mehmet Keleş,Uzungöl BİRLİK A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Akyüz,Uzungöl Turizmini Yaşatma Derneği Başkanı Metin İnan,Uzungöl Muhtarlarından Mustafa Tahan ve kalabalık bir cemaat katıldı.

Merhume Hatice Karagöz kılınan cenaze namazının ardından Uzungöl’de bulunan aile kabristanlığında son yolculuğuna uğurlandı.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Merhum Mehmet Ali Yiğit ve  Merhume Hatice Karagöz’e Allah’tan rahmet,kederli ailelerine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM:

Necati Karagöz-Oğlu-0 535 3874143

Salih Karagöz-Oğlu-0 530 3151932

Zeki Karagöz-Oğlu-0 532 1721480

Barış Karagöz-Yeğeni-0 535 8379878



İlginizi Çekebilir