Çaykara Kaymakam Çiğdem'i Uğurluyor

Çaykara Kaymakam Çiğdem

Çaykara Kaymakamını uğurluyor.Çaykara Halkı İçişleri Bakanlığı tarafından 2020 Yılı Kaymakamların Yer Değiştirmesi kapsamında Iğdır İli Tuzluca Kaymakamlığı Görevine atanan Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdemi makamında ziyaret ederek hem uğurluyor hem de Çaykara İlçesine vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor. 

RESMİ KURUMLAR DA KAYMAKAM ÇİĞDEM’İ UĞURLUYOR

Çaykara İlçesinde bulunan Resmi Kurumlarda görevli personel Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem’i makamlarında ziyaret ederek Kaymakam Çiğdem’i uğurluyor

Çaykara Belediyesi,Çaykara İlçe Emniyet Amirliği,Çaykara İlçe Jandarma Bölüm Komutanlığı,Çaykara Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubu,Çaykara Müftülüğü ve Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Personeli Kaymakam Çiğdem’i makamlarında ziyaret ettiler.

Ziyaret esnasında Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem tarafından Çaykara İlçesindeki başarılı hizmetlerinden dolayı Kurum Personellerine Başarı Belgesi takdim edildi.

EĞİTİM CAMİASI KAYMAKAM ÇİĞDEM’İ UĞURLADI

Çaykara Eğitim Camiası Görevde bulundukları 2 sene boyunca Çaykara Eğitimine çok büyük destek veren her zaman ve her ortamda Eğitim Camiası ile birlikte olan Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem’i makamlarında ziyaret ederek hem uğurladılar hem de teşekkür ettiler.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ve Şube Müdürü Numan Tuncer ile birlikte Okul Müdürleri ve öğretmenlerde oluşan bir ekip Kaymakam Çiğdem’i ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Çaykara İlçesinde Eğitim Camiası ile 2 sene çok büyük bir uyum içinde çalıştıklarını ifade ederek konuşmasına başlayan Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem Çaykara İlçesinde Dershaneye ihtiyaç duyulmadığını tüm okulların öğrencileri dershane mantığı ile ve çok büyük bir özveri ile çalışarak sınavlara hazırladığını ifade etti.

Başta İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali olmak üzere Okul Yöneticileri ve öğretmenler tarafından Çaykara İlçesinde Eğitim anlamında çok büyük bir tempo ve enerji harcadıklarını ifade eden Kaymakam Salih Çiğdem ,Çaykara İlçesinde her görev yaptığı yerde büyük bir gurur ile anlatacağı  her yerde örnek göstereceği bir Eğitim Camiası bulunduğunu,Çaykara Kaymakamı olarak Çaykara Eğitim Camiasının bu yoğun temposuna yetişebilmek için çok büyük gayret sarf ettiklerini ve Eğitim adına Çaykara İlçesinde yaşadığı tecrübeleri tatlı anıları bir ömür boyu hafızasında saklı tutacağını sözlerine ekledi.

Çaykara Kaymakamlığı Vefa Sosyal Destek Grubunda gönüllü olarak görev yapan öğretmenlere de teşekkür eden Kaymakam Çiğdem Öğretmenlerimizin İlçe Milli Eğitim Müdürü Çamurali ile birlikte yağmur,çamur,kar,kış demeden gece gündüz Çaykara İlçesinin her mahallesinde bulunan hem öğrencilerimize hem de vatandaşlarımıza ulaşarak onlara her konuda yardımcı oloma gayreti içerisinde olduklarını sözlerine ekledi.



Anahtar Kelimeler: Çaykara Kaymakam Çiğdem' Uğurluyor

İlginizi Çekebilir