Çaykara Kaymakamı Çelikkol, Trabzon Vali Yardımcılığına Atandı

Çaykara Kaymakamı Çelikkol, Trabzon Vali Yardımcılığına Atandı

2020 Yılında Çaykara Kaymakamı olarak atanan Kaymakam Osman Çelikkol, Cumhurbaşkanlığı Mülki İdari Amirleri Kararnamesi doğrultusunda Trabzon Vali Yardımcısı görevine atandı.

14 Temmuz 2020 tarihli Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Çaykara Kaymakamlığı görevine atanan Kaymakam Osman Çelikkol bir yıllık görev süresinin ardından Cumhurbaşkanlığı Mülki ve İdari Amirler Kararnamesi doğrultusunda Trabzon Vali Yardımcılığı görevine atandı.

Kaymakam Çelikkol’a Çaykara İlçemize vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor,Yeni görevlerinin İlimize ve İlçemize hayırlı olması temennisinde bulunuyoruz.

KAYMAKAM ÇELİKKOL’U TANIYALIM

Çaykara Kaymakamlığı görevinden Trabzon Vali yardımcılığı görevine atanan  Osman Çelikkol, Şanlıurfa doğumlu. Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun olan Kaymakam Çelikkol İçişleri Bakanlığında mülki İdari Amirliği görevlerinin yanı sıra sırası ile Ordu Çatalpınar, Sinop Durağan, Yalova Çınarcık, Denizli Bekilli Kaymakamlığı görevlerinde bulunan Kaymakam Osman Çelikkol 2020 yılında yayınlanan Mülki ve İdari Amirler yönetmeliği doğrultusunda Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile  Çaykara Kaymakamı olarak atanmıştı.

Kaymakam Çelikkol 2021 Yılı Mülki ve İdari Amirler Kararnamesi ile Trabzon Vali Yardımcılığı görevine atandı.



İlginizi Çekebilir