Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek'e Ziyaretçi Yağmuru

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek göreve başladığı ilk haftada ziyaretçi akınına uğradı.

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek göreve başladığı ilk haftada ziyaretçi akınına uğradı.

9 Ekim 2023 Pazartesi sabahı Çaykara İlçesinde göreve başlayan Kaymakam Gürdal Erbek görevinin ilk haftasında ziyaretçi akınına uğradı.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Dernekpazarı Belediye Başkanı Dr. Mehmet Aşık olmak üzere,Dernekpazarı İlçesi AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Akyüz,Çaykara İlçesi AK Parti İlçe Başkanı Muhammet Selçuk,CHP Çaykara İlçe Başkanı Naim Çimen,MHP Çaykara İlçe Başkanı Savaş Öksüz,ÇAYDER Kadın Kooperatifi Yönetim Kurulu üyeleri ve Çaykara’lı İş Adamı Hasan Okur,AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Ayfer Ciihan ile Çaykara Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cuman,Eğitim Bir-Sen Çaykara İlçe Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri,Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Öztürk ve Yönetim Kurulu üyeleri,Çaykara Mahalle Muhtarları,Çaykara Tur Şirketi Yönetim Kurulu üyeleri başta olmak üzere çok sayıda katılımcı tarafından Kaymakam Erbek’e Hayırlı olsun ziyaretleri gerçekleştirildi.

Ziyaretler esnasında ziyaretçiler tarafından Kaymakam Erbek’e Hayırlı olsun dilekleri iletilirken Kaymakam Erbek’in Çaykara İlçesini tanıması amacı ile Kaymakam Erbek’e bilgilendirme çalışmaları da gerçekleştirildi.

Bu arada Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,yoğun ziyaretçi trafiğinden fırsat buldukça Kamu Kurumlarına İade-i ziyaretler gerçekleştirerek hem teşekkür etti hem de Kamu Kurumlarında görev yapan personeller ile tanışma imkanı yakaladı.



İlginizi Çekebilir