Çaykara Kung Fu Ekibinden Trabzon Finallerinde Madalya Yağmuru

Çaykara Kung Fu Ekibinden Trabzon Finallerinde Madalya Yağmuru

Çaykara Wushu Kung-Fu ekibi Türkiye Finalleri için Trabzon İlinde Gerçekleştirilen İl Birinciliği müsabakalarında 10 altın,4 gümüş ve 1 bronz olmak üzere toplamda 15 madalya kazandı.

Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğünün organizasyonunda Çaykara Gençlik Merkezinde çalışmalarını sürdüren Çaykara Wushu Kung-Fu ekibi Türkiye Finalleri için Trabzon İlinde Gerçekleştirilen  İl Birinciliği müsabakalarında 10 altın,4 gümüş ve 1 bronz olmak üzere toplamda 15 madalya kazandı.

Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Ders dışı Eğitim Çalışmaları kapsamında Çaykara Gençlik Merkezinde Rehber Öğretmenler yönetiminde öğrenciler ilgi ve istidatları doğrultusunda çeşitli spor aktivitelerine yönlendirilerek hem dinlenmeleri sağlanıyor  hem de ilgi duydukları spor alanlarına yönlendiriliyorlar.

Öğrenciler yönlendirildikleri bu spor alanlarında gerçekleştirmiş oldukları profesyonel antrenmalar ile katılmış oldukları spor müsabakalarında çok önemli başarılar,madalyalar ve kupalar kazanıyorlar.

Bu Spor dallarından bir tanesi de Wushu Kung-fu.

Çaykara Gençlik Merkezinde Şeyma Keskin önderliğinde antrenmanlara devam eden Wushu Kung-fu öğrencileri Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenlediği Wushu Kung-Fu Türkiye Şampiyonası İl Seçmesi müsabakalarında farklı kilo ve kategorilerde dereceler aldılar. Toplamda 10 altın, 4 gümüş, 1 bronz madalya elde etti.

ALTIN MADALYA KAZANAN 10 ÖĞRENCİ


24 kg | Ayşe Kamaoğlu


İlginizi Çekebilir