Çaykara Müftülüğü Halı Saha Futbol Turnuvasında Trabzon Üçüncüsü

Çaykara Müftülüğü Halı Saha Futbol Turnuvasında Trabzon Üçüncüsü

Mevlid-i Nebi Haftası dolayısı ile Araklı Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen Halı Saha Futbol Turnuvasında Çaykara Müftülüğü Üçüncülük Kupasını almayı başardı.

Mevlid-i Nebi Haftası dolayısı ile Araklı Müftülüğü tarafından gerçekleştirilen Halı Saha Futbol Turnuvasında Çaykara Müftülüğü Üçüncülük Kupasını almayı başardı. Araklı İlçe Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından 2021 yılı Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında ilçe müftülükleri arası futbol turnuvası düzenlendi.

24.10.2021 Pazar günü Sürmene kapalı halı sahada düzenlenen futbol turnuvasına; Ortahisar İlçe Müftülüğü, Maçka Müftülüğü Yomra Müftülüğü, Arsin Müftülüğü, Sürmene İlçe Müftülüğü OF İlçe Müftülüğü, Çaykara İlçe Müftülüğü ve Araklı Müftülüğü katıldı.

Mevlit Haftasının Din Görevlileri arasında daha coşkulu yaşanması ve birbirleri ile kaynaşmasının yanı sıra Mevlit Kandilinin amacına uygun olarak paylaşma ve dayanışma ruhu ile Araklı Müftülüğü tarafından organize edilen etkinlikler kapsamında yer alan Halı Saha Futbol Turnuvası Din Görevlileri arasında coşku ve heyecan içinde gerçekleştirildi.

24 Ekim 2021 Pazar Günü Sürmene Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilen turnuva yoğun bir katılım ile yapıldı.İlçelerde görev yapan Din Görevlileri arasında gerçekleştirilen Halı Saha Futbol Turnuvasında Çaykara İlçe Müftülük Personeli üçüncü  olarak Çaykara İlçesine Kupa ile dönmeyi başardılar.

Birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oynandığı turnuvada Din Görevlileri Şampiyonluk Kupasına uzanabilmek için kıyasıya tatlı bir rekabetin içine girdiler. Turnuvada Şampiyonluk Kupası Araklı İlçe Müftülüğünün olurken,Trabzon Ortahisar İlçe Müftülüğü takımı ise ikincilik kupasının sahibi oldu. Oldukça heyecanlı geçen müsabakaların sonunda birinci Araklı İlçe Müftülüğü, ikinci Ortahisar İlçe Müftülüğü ve Üçüncü Çaykara İlçe Müftülüğü oldu.

Din görevlileri maçlara salavat getirerek çıktı. Öğle namazı halı saha içerisinde topluca kılındı. Tüm misafirlere hamsi ızgara ikram edildi. Final maçının ardından kupa töreni düzenlendi. Turnuva ikincisi olan Ortahisar İlçe Müftülüğüne kupasını Çaykara İlçe Müftüsü Vahit Şenocak, Turnuva üçüncüsü olan Çaykara İlçe Müftülüğüne kupasını Ortahisar İlçe Müftüsü Dr. Selami Bağcı takdim etti. Düzenlenen turnuva sonucunda şampiyon olan Araklı İlçe Müftülüğü futbol takımına kupasını Trabzon İl  Müftüsü Osman Aydın takdim etti.

Turnuvayı değerlendiren İl Müftüsü Osman AYDIN “ Personelimiz arasında birlik, beraberlik ve kardeşliği sağlamak amacıyla maçlar yapıldı. Bu turnuvada kazanan dostluk oldu. Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza ve bu başarılı organizasyonu düzenleyen Araklı ilçe Müftümüz Erdoğan Dalkes,hocamıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Turnuva okunan Kuranı kerim ve yapılan dua ile sona erdi.



İlginizi Çekebilir