Çaykara Müftülüğü Masa Tenisinde Türkiye Finallerinde

Çaykara Müftülüğü Masa  Tenisinde Türkiye Finallerinde

Trabzon İlinde gerçekleştirilen Masa Tenisi Trabzon İl Şampiyonasında Çaykara İlçe Müftülüğü dereceye girerek Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Türkiye Genelinde gerçekleştirilen ve Trabzon’da Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen yarışma kapsamında Trabzon İlinde dereceye girmeyi başaran  4 takım Türkiye Genelinde Trabzon İlini  temsil etme hakkını elde etti.

Çaykara Müftülüğü Masa Tenisi takımı Trabzon ilinde dereceye girerek Türkiye Finallerinde Trabzon İlini temsil edecek. Trabzon Kurumlar arası masa tenisi turnuvası Akçaabat Spor Kompleksinde gerçekleştirildi.

7-8 Haziran 2021 tarihlerinde gerçekleştirilen yarışmaya Çaykara Müftülüğü adına 3 din görevlisi katıldı

1-Çaykara Merkez Camii Müezzini Hakan Toprak

2-Yeşilalan Mahallesi İmam Hatibi Muhammet Baltacıoğlu

3-Misafir Oyuncu Mehmet Toker

Akçaabat Fatih Spor Kompleksinde gerçekleştirilen yarışma sonucunda Çaykara Müftülüğü ekibi yarışmalarda dördüncü olmayı başararak diğer 3 takım ile birlikte Trabzon İlini Türkiye Finallerinde temsil etme hakkı kazandı.

2 gün süren, Trabzon  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Masa Tenisi İl Temsilciliğinin ortaklaşa düzenlediği Kurumlar Arası Masa Tenisi turnuvası pandemi tedbirleri kapsamında Akçaabat Fatih Spor Kompleksinde gerçekleştirildi . Turnuvada birbirinden  çekişmeli müsabakalar heyecanı doruklara taşıdı. Masa Tenisine olan ilginin daha da arttırılması için il müdürlüğü ile il temsilciliği özel ve kamu kurumlarını masa tenisi sporunun içine çekmeyi başardı.

TURNUVADA DERECEYE GİREN TAKIMLAR

Turnuvada dereceye giren takımlar:

KADINLAR KATEGORİSİ

1-Trabzon Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü

ERKEKLER KATEGORİSİ:

1-Vakfıkebir Milli Eğitim Müdürlüğü

2-Büyükşehir Belediyesi

3-Trabzon Makine Mühendisleri Odası

4-Çaykara Müftülüğü
Trabzon İlinde Kurumlar Arası Masa Tenisi Turnuvasında dereceye giren 4 takım 09-12 Temmuz 2021 tarihleri arasında Balıkesir Burhaniye’de gerçekleştirilecek olan Türkiye Finallerinde Trabzon İlini  temsil edecek.

Trabzon İlinde gerçekleştirilen yarışmada dereceye girerek Türkiye Finallerine katılmaya hak kazanan Çaykara Müftülüğü ekibini tebrik ediyor,Türkiye Finallerinde başarılar diliyoruz



İlginizi Çekebilir