Çaykara Müftülüğünden 6 Şubat Deprem Şehitlerini Anma Programı

Çaykara Müftülüğünden 6 Şubat Deprem Şehitlerini Anma Programı

Çaykara Müftülüğü tarafından 6 Şubat Deprem Şehitlerini Anma ve Sabah Namazı Organizasyonu gerçekleştirildi.

Çaykara Müftülüğünün Organizasyonu ile 6 Şubat Deprem Şehitlerini Anma ve Sabah Namazı Buluşması Organizasyonu gerçekleştirildi.

6 Şubat Deprem Şehitlerini Anma ve Sabah Namazı Buluşması şeklinde gerçekleştirilen etkinlik 15 Şubat 2024 Perşembe Günü Saat 06.30’da Çaykara Merkez Camiinde gerçekleştirildi.

Çaykara Müftülüğü tarafından öğrencilere yönelik olarak her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen Gençlik Buluşması Organizasyonu,Asrın Felaketi olarak değerlendirilen 6 Şubat Depremi dolayısı ile bu hafta  “6 Şubat Deprem Şehitlerini Anma ve Sabah Namazı Buluşması” ismi ile gerçekleştirildi.

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,Trabzon Müftüsü Selami Aydın’,Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,Çaykara Müftüsü VAHİT Şenocak’ın katılım sağladığı organizasyon yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.

Çaykara Öğrenci Yurtlarında ikamet eden Öğrencilerin de katılım sağladıkları Organizasyonda Deprem Şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim Tilaveti gerçekleştirildi.

Etkinlikte Trabzon Müftüsü Selami Aydın tarafından gençlere yönelik dini sohbet programı da gerçekleştirildi.

Birlikte kılınan  sabah namazının ardından tesbihat ve Dini Sohbet organizasyonu ile dua etkinliği gerçekleştirildi.

Program Protokol ve öğrencilerin birlikte gerçekleştirecekleri sabah kahvaltısı ile sona erdi.

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,Çaykara Müftülüğü tarafından Organize edilen ve Deprem Şehitlerimizi Anma ve Sabah Namazı Organizasyonu  şeklinde gerçekleştirilen etkinliğe tüm Çaykara’lı hemşehrilerimizin göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ettiklerini,organizasyona öğrencilerin göstermiş oldukları yoğun ilginin kendilerini fazlası ile mutlu ettiğini,,15 Şubat sabahı saat 06.30’da Çaykara Merkez Camiinde gerçekleştirilen bu anlamlı etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini  sözlerine ekledi.



İlginizi Çekebilir