Çaykara Müftülüğünden 6 Şubat Deprem Şehitlerini Anma ve Sabah Namazı Buluşması Organizasyonu

Çaykara Müftülüğünden 6 Şubat Deprem Şehitlerini Anma ve Sabah Namazı Buluşması Organizasyonu

Çaykara Müftülüğünden 6 Şubat Deprem Şehitlerini Anma ve Sabah Namazı Buluşması Organizasyonu Gerçekleştiriliyor.

Çaykara Müftülüğünün Organizasyonu ile Deprem Şehitlerini Anma ve Sabah Namazı Buluşması Organizasyonu gerçekleştiriliyor.

6 Şubat Deprem Şehitlerini Anma ve Sabah Namazı Buluşması şeklinde gerçekleştirilecek olan etkinlik 15 Şubat 2024 Perşembe Günü Saat 06.30’da Çaykara Merkez Camiinde gerçekleştirilecek.

Çaykara Müftülüğü tarafından öğrencilere yönelik olarak her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen Gençlik Buluşması Organizasyonu,Asrın Felaketi olarak değerlendirilen 6 Şubat Depremi dolayısı ile bu hafta  “Deprem Şehitlerini Anma ve Sabah Namazı Buluşması” ismi ile gerçekleştirilecek.

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,Trabzon Müftüsü Selami Aydın’ın da katılım sağlayacağı buluşmanın yoğun bir katılım ile gerçekleşeceği tahmin ediliyor.

Çaykara Öğrenci Yurtlarında ikamet eden Öğrencilerin de katılım sağlayacakları Organizasyonda Deprem Şehitlerimiz için Kur’an-ı Kerim Tilaveti gerçekleştirilecek.

Birlikte kılınacak olan sabah namazının ardından tesbihat ve Dini Sohbet organizasyonu ile dua etkinliği gerçekleştirilecek.

Program Protokol ve öğrencilerin birlikte gerçekleştirecekleri sabah kahvaltısı ile sona erecek.

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,Çaykara Müftülüğü tarafından Organize edilen ve Deprem Şehitlerimizi Anma ve Sabah Namazı Organizasyonu  şeklinde gerçekleştirilecek olan etkinliğe tüm Çaykara’lı hemşehrilerimizin davetli olduklarını,15 Şubat sabahı saat 06.30’da Çaykara Merkez Camiinde gerçekleştirilecek olan bu anlamlı etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini ifade etti.



İlginizi Çekebilir