Çaykara Müftülüğünden Deprem Bölgesine Konteynır Desteği

Çaykara Müftülüğünden Deprem Bölgesine Konteynır Desteği

Çaykara Müftülüğü aracılığı ile Deprem Bölgesinde bulunan vatandaşlarımızın barınma sorununa çözüm bulabilmek için Konteynır Desteği gerçekleştirildi.

Çaykara Müftülüğü tarafından Depremde Evleri Yıkılan Kardeşlerimizin Geçici Barınma İhtiyacını Sağlamak İçin Türkiye Diyanet Vakfımızın Hazır Hale Getirdiği Tam Donanımlı 1 Adet  Konteyner Ücreti Çaykara Müftülüğü  Aracılığıyla Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezine Ulaştırıldı.

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Depremde evleri yıkılan kardeşlerimize destek olmak ve bu kardeşlerimizin geçici barınma sorunlarını ortadan kaldırmak amacı ile “Bu zor zamanda el ele vererek Kardeşliğimiz ile Ayağa kalkmalıyız” ve “Kuracağımız Konteynır İyilik Konutları ile Kardeşlerimize Yuva Olacağız” sloganları ile başlatılan kampanyaya bir anlamlı destek de Çaykara İlçe Müftülüğünden gerçekleştirildi.

Çaykara İlçe müftülüğü tarafından 1 adet konteynırın eşyaları ile birlikte belirlenen fiyatı 125 500 TL Ücreti Türkiye Diyanet Vakfı hesabına yatırarak Kampanyaya çok anlamlı bir katkı sağladı.

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından Çaykara müftülüğünün bu anlamlı hareketi Müftülüğe gönderilen Konteynır Desteğinden dolayı teşekkür plaketi gönderildi.

 



İlginizi Çekebilir