Çaykara Müftülüğünden Filistin'e Destek İçin Hayır Çarşısı Kermesi

Çaykara Müftülüğünden Filistin

Çaykara Müftülüğü tarafından Filistin’de bulunan Müslüman Kardeşlerimize destek olmak amacı ile Hayır Çarşısı Kermesi düzenlendi.

Çaykara Müftülüğü tarafından Filistin’de bulunan Müslüman Kardeşlerimize destek olmak amacı ile Hayır Çarşısı Kermesi düzenlendi.

Çaykara Müftüsü Vahit Şenocak Yönetiminde Çaykara Müftülüğü tarafından hazırlanan Hayır Çarşısı Kermes etkinliği kapsamında Çaykara’lı gönüllü bayanlar tarafından Filistin’de bulunan Kardeşlerimize destek olmak amacı ile evlerinde hazırlanan yiyecekler,giyecekler,tatlılar el açma yöresel erişteler Çaykara insanının beğenisine sunuldu.

Çaykara Müftüsü Vahit Şenocak ile Çaykara Müftülük Personeli gün boyunca Stantın başında yer alarak gelen misafirler ile ilgilenirken Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Trabzon İl Müftüsü Selami Aydın,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,Kurum ve Daire Amirleri yoğun ilgi göstererek Kermes etkinliğini ziyaret ettiler.

7 Kasım 2023 Salı Günü Çaykara Halk Eğitim Merkezi Binasının önünde gerçekleştirilen Kermes etkinliğine Çaykara Halkı yoğun ilgi gösterdi.

Çaykara İlçesinde bulunan Yabancı Uyruklu Suudi Arabistan’dan gelen misafirlerin de çok beğendikleri ve katkı sağladıkları Kermes Organizasyonunda Trabzon İl Müftüsü Selami Aydın ve Çaykara Müftüsü Vahit Şenocak,misafirler ile yakından ilgilenerek toplumumuzun yardımseverlik konusundaki duyarlılıklarını ifade ettiler.



İlginizi Çekebilir