Çaykara Muhtarlar Derneği Yeni Yönetim Kurulu Göreve Başladı

Çaykara Muhtarlar Derneği Yeni Yönetim Kurulu Göreve Başladı

Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanlığı görevine seçilen Uzungöl Mahallesi Muhtarı Mehmet Öztürk ve yeni Yönetim Kurulu göreve başladı.

11 Ocak 2023 tarihinde gerçekleştirilen Çaykara Muhtarlar Derneği Olağan Genel Kurulunda Dernek Başkanlığı görevine seçilen Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk ,Çaykara Muhtarlar Derneği İlçe Başkanlığı görevini Soğanlı Muhtarı Engin Yazıcıoğlu’ndan devraldı.

Çaykara Muhtarlar Derneği Dernek binasında gerçekleştirilen Dernek Başkanlığı Devir Teslim Törenine Çaykara Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri de katıldılar.

Devir Teslim Töreninde Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk ,Soğanlı Muhtarı Engin Yazıcıoğlu’na Çaykara İlçesine vermiş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ederken,Soğanlı Muhtarı Yazıcıoğlu ise Uzungöl Muhtarı Öztürk ve Yönetim Kurulunu tebrik ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

BAŞKAN ÖZTÜRK-HER ŞEY ÇAYKARA İÇİN

Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanlığı görevine seçilen Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk,gazetemize yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı.

Çaykara Muhtarlar Derneği olarak senelerdir Çaykara İlçemizin tüm sorunlarını bir aile ortamı içerisinde birlikte çözmeye çalışıyoruz.

Senelerdir Çaykara Muhtarlar Derneği olarak “Birimiz,hepimiz,hepimiz Birimiz için” ilkesinden hareket ederek Çaykara İlçemizin tüm mahallelerine hizmet sırası önceliğine çok büyük bir özen göstererek hizmet taşıma sevdası peşinde koşmaktayız.

Bu anlamda Çaykara insanımıza hizmet taşıma noktasında çok büyük emekler harcayan geçmiş dönem Çaykara Muhtarlar Derneği  Başkan ve Yönetim Kurullarına teşekkür ediyor,aramızdan ayrılan kıymetli Muhtarlarımıza Allah’tan rahmet,hayatta olan Muhtarlarımıza sağlıklı uzun ömürler,görevde olan muhtarlarımıza ise çalışmalarında başarılar diliyorum.

 Hepimizin ortak sevdası Çaykara…Hepimiz insanımıza daha kaliteli hizmet nasıl sunabiliriz bunun sevdası peşindeyiz.Ben bu anlamda hepimizin vermiş olduğu bu kıymetli emeğin çok kutsal olduğunu sözlerime eklemek isterim.

11 Ocak 2023 tarihinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulumuz ile Çaykara Muhtarlar Derneği olarak genç ve dinamik bir ekip ile ve Çaykara İlçemize yeni hizmetler taşıma sevdası ile yola çıkmaya hazırız ve  yepyeni bir ekip ve yeni bir heyecan ile Çaykara İlçesine hizmet verme sevdası yolunda yola koyulacağız.

Çaykara insanı her şeyin en iyisine ve de en güzeline layıktır.Bizler de el birliği içerisinde Çaykara insanına layık olduğu en güzel hizmeti sunma gayreti içerisinde olacağız.

 



İlginizi Çekebilir