Çaykara Muhtarlar Derneğinden Değerlendirme Toplantısı

Çaykara Muhtarlar Derneğinden Değerlendirme Toplantısı

Çaykara İlçesinde görev yapan Muhtarlar Değerlendirme toplantısında bir araya geldiler.

9 Mart 2022 Çarşamba Günü Çaykara Kale Alabalık Tesislerinde gerçekleştirilen toplantı Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı ve Soğanlı Muhtarı  Engin Yazıcıoğlu ve Yönetim Kurulu tarafından organize edildi.

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara Belediye Başkan Yardımcısı Temel Şimşek,Çaykara Esnaf Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı ve Işıklı Mahalle Muhtarı Mehmet Savaş Dündar’ın da katıldıkları toplantı yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi.

Toplantıda Kaymakam Güzel,Başkan Tok ve Muhtarlar Çaykara İlçesinde devam eden çalışmalar,yayla yollarının açılması,mahallelerin önemli sorunları gibi çeşitli konularda karşılıklı fikir alış verişinde bulundular.

KAYMAKAM GÜZEL-ÇAYKARA UYUM İÇİNDE ÇALIŞAN BİR İLÇE

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel programda gerçekleştirdiği konuşmasında Çaykara İlçesinin her yönü ile farklı ve özel bir İlçe olduğunu,tüm Kurumlar ile olduğu gibi tüm Mahalle Muhtarları ile de çok büyük bir uyum içerisinde çalışarak Şirin İlçemiz Çaykara’ya hizmet taşımaya çalıştıklarını ifade etti.

Çaykara İlçesinde görev yapan tüm Muhtarlarımızın Mahallelerine en iyi hizmeti taşıyabilmek için yoğun bir tempo ile çalıştıklarına bizzat kendilerinin de defalarca tanıklık ettiklerini ifade eden Kaymakam Muhammet Güzel,kendilerinin de ellerinden gelen tüm imkanlarını seferber ederek muhtarlarımızın bu enerjilerine katkıda bulunmaya ve Çaykara insanına en iyi şekilde hizmet vermeye gayret ettiklerini sözlerine ekledi.

BAŞKAN TOK-HER ZAMAN MUHTARLARIMIZIN YANINDAYIZ

Çaykara İlçesine hizmet verme yolunda en yakın çalışma arkadaşlarının muhtarlarımız olduğunu ifade ederek konuşmasına başlayan Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Muhtarlarımızın kendilerinin en yakın çalışma arkadaşları olduklarını ve onların talep ve dilekleri ile Çaykara insanına hizmet taşıma sevdası peşinde koştuklarını ifade etti.

Çaykara Belediyesi olarak Çaykara insanına hizmet taşıma sevdası yolunda muhtarlarımız ile birlikte çalışmaya devam ettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Hanefi Tok, daha önceki Çaykara Muhtarlar Derneği ile büyük bir uyum içerisinde çalıştıklarını yeni seçilen Muhtarlar Derneği ile de yine büyük bir uyum içerisinde Çaykara insanına hizmet vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Mahallelere hizmet taşıma anlamında Çaykara İlçesinde çok önemli bir sıkıntılarının bulunmadığını bir çok hizmeti zaten mahallelere taşıdıklarını ifadeden Belediye Başkanı Hanefi Tok,Muhtarlar ile birlikte gerçekleştirmiş oldukları planlama çerçevesinde hizmetleri öncelik sırasına koyarak Çaykara insanına hizmet vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

BAŞKAN YAZICIOĞLU-EN BÜYÜK SEVDAMIZ ÇAYKARA

Toplantıda bir konuşma yapan Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı ve Soğanlı Muhtarı Engin Yazıcıoğlu Çaykara Muhtarlar Derneği olarak her zaman en önemli hedeflerinin Çaykara insanına en güzel hizmeti sunabilmek olduğunu ifade etti.

Yeni seçilen Çaykara Muhtarlar Derneği Yönetim kurulu olarak büyük bir şevk ve heyecan ile çalışmaya başladıklarını ifade eden Başkan Engin Yazıcıoğlu Mahallelerimizin çözüm bekleyen önemli sorunlarını tespitlerini yaptıklarını gereken görüşme ve çalışmalara devam ettiklerini,belirlemiş oldukları çözüm bekleyen çalışmalar ile ilgili Kaymakamımız Sayın Muhammet Güzel ve Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok’un da her zaman olduğu gibi yanlarında olduklarını ve bu durumun kendilerini fazlası ile mutlu ettiğini ifade etti.

Yeni Yönetim Kurulu olarak ilkini gerçekleştirmiş oldukları Muhtarlar buluşmalarının bundan sonra dübüyük bir şevk ve heyecan ile çalışmaya başladıklarını ifade eden Başkan Engin Yazıcıoğlu Mahallelerimizin çözüm bekleyen önemli sorunlarını tespitlerini yaptıklarını gereken görüşme ve çalışmalara devam ettiklerini,belirlemiş oldukları çözüm bekleyen çalışmalar ile ilgili Kaymakamımız Sayın Muhammet Güzel ve Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok’un da her zaman olduğu gibi yanlarında olduklarını ve bu durumun kendilerini fazlası ile mutlu ettiğini ifade etti.

Yeni Yönetim Kurulu olarak ilkini gerçekleştirmiş oldukları Muhtarlar buluşmalarının bundan sonra düzenli olarak devam etmesini planladıklarını ifade eden Başkan Engin Yazıcıoğlu, şeffaf bir yönetim anlayışı ile karşılıklı fikir alış verişinde bulunarak,hizmetleri öncelik sırasına koyarak ve de en önemlisi herkesi yönetim kademesinin içine alarak büyük bir uyum içerisinde Çaykara İlçesine hizmet vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

ÇAMLIBEL MUHTARI KULAÇ-BİZ BİR AİLEYİZ

Toplantıda söz alan Çamlıbel Muhtarı Abdullah Kulaç Çaykara Muhtarları ve Muhtarlar Birliği olarak emin adımlar ile insanlarımızın sorunlarını çözüme kavuşturmaya çalıştıklarını ifade etti.

Çaykara Muhtarlar Derneği olarak kısa bir süre önce dostça ve kardeşlik ortamında örnek bir Genel Kurul süreci yaşadıklarını ifade eden Çamlıbel Muhtarı Kulaç,Çaykara İlçesinin tüm Muhtarları olarak Muhtarlar Derneği Başkanlşığı görevine seçilen Engin Yazıcıoğlu ile birlikte olduklarını ve hep birlikte bir aile ortamında Çaykara İlçesine hizmet vermeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.



Musa Karış
10.03.2022 21:21:11
İlçemizin tüm muhtarlarımıza başarılar dilerim

İlginizi Çekebilir