Çaykara Muhtarlar Derneği'nden Trabzon Valisine Ziyaret

Çaykara Muhtarlar Derneği

Çaykara Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Trabzon’da çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

İlk olarak Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nu ziyaret eden Çaykara Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu daha sonra sırası ile AK Parti Trabzon İl Başkanlığı, Trabzon Orman Bölge Müdürlüğü, TEDAŞ Trabzon Bölge Müdürlüğü ziyaretleri gerçekleştirdi.

Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Kulaç’ın başkanlığında gerçekleştirilen ziyarete Çaykara Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Demirkapı Muhtarı Naci Keleş, Baltacılı Muhtarı Dursun Ali Baltacı, Şahinkaya Muhtarı Hüseyin Bayraktar ve Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk katıldılar.

İLK ZİYARET VALİ USTAOĞLU’NA

Çaykara Muhtarlar Derneği ilk olarak Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’na bir ziyaret gerçekleştirdi. Kısa bir süre önce babasını kaybeden Vali Ustaoğlu’na baş sağlığı ve taziye dileklerini ileten Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu daha sonra ise Vali Ustaoğlu’na Çaykara İlçesinin çözüm bekleyen önemli sorunları hakkında bilgi verdi ve karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.

AK PARTİ TRABZON İL BAŞKANLIĞINA ZİYARET

Çaykara Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu daha sonra AK Parti Trabzon İl Başkanlığı’na bir ziyaret gerçekleştirdi. AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu ve Ak Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu ile Çaykara İlçesinin çözüm bekleyen önemli sorunlarını masaya yatıran Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu bu konuda Başkan Mumcu ve Milletvekili Ayvazoğlu’ndan destek talebinde bulundu.

ORMAN BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARETİ

Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Trabzon Orman Bölge Müdürü Emin Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiler.Orman Bölge Müdürü Yılmaz’a Çaykara İlçesindeki çalışmalarından dolayı teşekkür eden Çaykara Muhtarlar Derneği ayrıca Müdür Yılmaz ile   Orman kanunu ek 16. Maddesi ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu . Kadastro esnasında yanlışlıkla orman kadastrosuna dahil edilen vatandaşlarımızın yaklaşık 280 mezire evi ve 280 hektar arazisinin  vatandaşlarımıza geri verilmesi için bilgi alış verişinde bulundular.

TEDAŞ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ZİYARETİ

Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Trabzon Ziyaretlerinin son durağında ise Trabzon TEDAŞ Bölge Müdürü Tayyar Gökhan Kömürcüoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.Bölge Müdürüne Çaykara İlçesinin elektrik ile ilgili sorunlarını anlatan Muhtarlar Derneği bu konuda Çaykara İlçesinde çok büyük sıkıntı yaşadıklarını ve Bölge Müdüründen bu konuda çözüm beklediklerini ifade ettiler.

Görüşmede söz alan Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk Uzungöl ile ilgili olarak 2020 yatırım programında 5 000 TL’lik bir yatırım planı bulunduğunu 2021 yılında gerçekleştirilecek olan yatırımlar ile birlikte Uzungöl’ün elektrik sorununu çözüme kavuşturmayı hedeflediklerini bu konuda Bölge Müdüründen destek beklediklerini ifade etti.

 



İlginizi Çekebilir