Çaykara Muhtarlar Derneğinden Vali Ustaoğlu ve Başkan Zorluoğlu İle Değerlendirme Toplantısı

Çaykara Muhtarlar Derneğinden Vali Ustaoğlu ve Başkan Zorluoğlu İle Değerlendirme Toplantısı

Çaykara Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu makamlarında ziyaret ederek Çaykara İlçesi ile ilgili değerlendirme toplantıları gerçekleştirdiler.

Geçtiğimiz hafta Ankara Ziyareti gerçekleştiren Çaykara Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Ankara’da Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu’nun organizasyonu ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum,Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu,Enerji Bakanı Fatih Dönmez ile çeşitli kurum ve Daire Amirleri ile görüşmeler gerçekleştirerek Çaykara insanının dilek ve taleplerini Başkente taşımışlardı.

Dernek Yönetimi Ankara ziyareti dönüşü hem  nezaket ziyareti gerçekleştirmek hem de gelinen nokta itibarı ile Vali Ustaoğlu ve Başkan Zorluoğlu’nu bilgilendirmek amacı ile Trabzon’a bir ziyaret gerçekleştirdi. Çaykara Muhtarlar Derneği’nin organize ettiği Trabzon ziyaretine dernek yönetimi ile birlikte toplam 7 muhtar katıldı. Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Kulaç’ın Başkanlığında gerçekleştirilen ziyarete Çaykara Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk, Şahinkaya Muhtarı Hüseyin Bayraktar, Şekersu Muhtarı Mehmet Aygün,Baltacılı Muhtarı Dursun Ali Baltacı, Çayıroba Muhtarı Naci Keleş ile Ulucami Muhtarı İbrahim Üstün  katıldı.

Ziyarette Muhtarlar olarak Çaykara İlçesinin Mahallelerinde yaşanan genel sorunları,yatırım taleplerini ve vatandaşların dilek ve temennilerini Ankara ziyaretlerinde ilgili Bakanlara,Daire Başkanlarına ve Kurum Amirlerine ilettiklerini ifade eden Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri ,gerçekleştirmiş oldukları Ankara ziyareti ve görüşme detayları ile ilgili olarak Vali Ustaoğlu ve Başkan Zorluoğlu’na bilgi verdiler. Karşılıklı sohbet ortamında fikir alış verişi şeklinde  gerçekleştirilen ziyaret son derece verimli bir çalışma ortamı içerisinde gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile gerçekleştirilen görüşmede Bakan Soylu’nun üzerinde ısrarla durduğu Kırsal Mahalle ile ilgili düşüncelerini Vali Ustaoğlu ve Başkan Zorluoğlu ile paylaşan Çaykara Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ,ayrıca yine İçişleri Bakanı Soylu ile gerçekleştirilen ziyarette Çaykara İlçesinde bulunan 32 mahallenin tamamına Mobese Kamera sistemi yerleştirilmesi kararını da Vali Ustaoğlu ve Başkan Zorluoğlu ile paylaştılar.

Çaykara İlçesinin İmam ve güvenlik sorunları gibi çeşitli konularda Ankara’da yapmış oldukları görüşmeleri de Vali Ustaoğlu ve Başkan Zorluoğlu ile paylaşan Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri bu konularda da destek istediler.

Görüşmede Ankara’da Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile gerçekleştirmiş oldukları görüşmede Çaykara İlçesi ile Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli Merkezlerinden Uzungöl’e Doğalgaz getirilmesi konusunu masaya yatırdıklarını ve bu konuda Bakan Dönmez’den Çaykara ve Uzungöl’e Doğalgaz getirilmesi konusunda söz aldıklarını ifade eden Çaykara Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu üyeleri Vali Ustaoğlu ve Başkan Zorluooğlu’ndan her konuda olduğu gibi bu konuda da destek beklediler ve konunun takipçileri olmaları taleplerini ilettiler.



İlginizi Çekebilir