Çaykara Muhtarlarından Deprem Bölgelerine Yakacak Desteği

Çaykara Muhtarlarından Deprem Bölgelerine Yakacak Desteği

Çaykara Muhtarlar Derneği tarafından Deprem Bölgesine 5 tır kamyonu yakacak desteği gerçekleştirildi.

Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı ve Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk yönetiminde Destek Kampanyası başlatan Çaykara Muhtarlar Derneği daha önce de çeşitli kampanyalar ile Deprem Bölgelerine katkılar sunmuşlardı.

Son olarak Çaykara İlçesinin 32 Mahallesine yayılan bir Kampanya başlatan Başkan Mehmet Öztürk ve Mahalle Muhtarları 32 mahallenin her birinde birer toplanma Merkezi oluşturarak vatandaşlardan odunlarını çuvallayarak toplanma merkezine getirmeleri istendi.Daha sonra mahallelerinde tüm vatandaşlara bire bir ulaşan Muhtarlar her vatandaşın kampanyaya destek vermesini sağladı.

Mahallelerde toplanan odunlar daha sonra kamyon,kamyonet ve özel araçlar ile  Çaykara İlçesinde oluşturulan toplanma merkezine taşındı.

Çaykara İlçesinden ise 5 tır kamyonu odun Kaymakam Muhammet Güzel,Belediye Başkanı Hanefi Tok ve Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyelerinin de katılımları ile Deprem Bölgelerine gönderildi.

,24 Şubat 2023 Cuma Günü 5.kamyon da yüklenerek Deprem bölgesine gönderilirken  25 Şubat 2023 Pazartesi günü ise Uzungöl’den bir kamyon odun daha deprem bölgesine gönderilecek

BAŞKAN ÖZTÜRK DESTEKLERİMİZ DEVAM EDECEK

6 Şubat tarihinde meydana gelen Deprem felaketinin Millet olarak yüreğimizde derin yaralar bıraktığını ifade eden Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Öztürk,şimdi ise birlik ve beraberlik ile kenetlenme vakti olduğunu bu mantık ile Çaykara Muhtarlar Derneği olarak gerçekleştirmiş oldukları kampanya ile Deprem Bölgesinde bulunan vatandaşlarımıza katkı sağlamaya çalıştıklarını ifade etti.

32 Mahalle Muhtarı olarak Mahallelerde vatandaşlardan yakacak desteği kampanyası başlattıklarını ifade eden Başkan Öztürk vatandaşlarımızın kampanyaya yoğun bir katılım sağladıklarını bu anlamda kampanyaya destek veren tüm Muhtar arkadaşlarına v e vatandaşlarımıza teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.

 



İlginizi Çekebilir