Çaykara Nüfus Müdürü Turan Görevine Başladı

Çaykara Nüfus Müdürü Turan Görevine Başladı

Trabzon Valiliği Kararnamesi ile Çaykara Nüfus Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Turan 30 Mayıs 2022 tarihinde Çaykara İlçesinde göreve başladı.

1980 Yılında Trabzon Maçka İlçesinde doğan Nüfus Müdürü Mehmet Turan çeşitli görevlerde bulunduktan sonra 20 Nisan  2022 tarihinde Trabzon Valiliği kararı ile Çaykara Nüfus Müdürlüğü görevine atanmıştı. Nüfus Müdürü Mehmet Turan 30 Mayıs 2022 Salı Günü Çaykara İlçesindeki görevine başladı.Çaykara Nüfus Müdürlüğü görevini vekaleten yürüten Halil Mutlu görevini yeni Müdür Mehmet Turan’a devretti.

Devir Teslim töreninde bir konuşma yapan Nüfus Müdürü Mehmet Turan ,Halil Mutlu’ya Nüfus Müdürü olarak Çaykara İlçesine vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti ve birlikte Çaykara İlçesine çok güzel hizmetler vereceklerini ifade etti.Nüfus Müdürlüğü görevini Müdür Turan’a devreden Halil Mutlu ise yeni Müdürüne görevinde başarılar diledi.

MEHMET TURAN’I TANIYALIM

Çaykara Nüfus Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Turan 1980 yılında Trabzon İlinin Maçka İlçesinde dünyaya geldi.İlk ve orta öğrenimini Maçka İlçesinde tamamlayan Mehmet Turan,2002 Yılında KTÜ Orman Fakültesi Orman Mühendisliği Bölümünden mezun oldu.2007-2013 Yılları Arassında Kastamonu ve Gümüşhane illerinde polis Memuru olarak görev yapan Mehmet Turan,2013-2018 yılları arasında Maçka Nüfus Müdürlüğünde Memur,2018-2022 yılları arasında ise Trabzon Ortahisar Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürlüğünde Şef olarak görev yaptı.

Trabzon Valilik Makamının 20.04.2022 tarihli yazısı ile Çaykara Nüfus Müdürlüğü görevine atanan Müdür Mehmet Turan 30 Mayıs 2022 Salı Günü itibarı ile Çaykara İlçesindeki görevine başladı.

Nüfus Müdürü Mehmet Turan evli ve 2 çocuk babasıdır.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Çaykara Nüfus Müdürlüğü görevine atanan Mehmet Turan’ı tebrik ediyor,görevinde başarılar diliyoruz.



İlginizi Çekebilir