Çaykara Protokolü İftar Organizasyonunda Öğrenciler İle Buluştu

Çaykara Protokolü İftar Organizasyonunda Öğrenciler İle Buluştu

Çaykara Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri İftar Organizasyonunda bir araya geldiler.

Okul Müdürü Mustafa Çelik tarafından organize edilen İftar Etkinliği Çaykara Anadolu Lisesi Öğrenci Yurdunda 12 Nisan 2023 Çarşamba akşamı gerçekleştirildi.

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,İlçe Jandarma Bölük Komutanı J.Üstğmn. Emre Can Narin,İlçe Jandarma Bölük Komutanı J.Astsb. Kd.Bşçvş. Aşkın Hava,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ve İlçe Müftüsü Vahit Şenocak İftar organizasyonunda öğrenciler ile bir araya geldiler.

İftar Organizasyonunda öğrenciler ile sohbet eden Kaymakam Güzel ve Başkan Tok,öğrencilere Çaykara İlçesinin örnek bir Eğitim Öğretim İlçesi olduğunu,İlçede gerçekleştirilen DYK Kursları ve ETÜT çalışmaları ile öğrencilerin geleceğe hazırlandıklarını,Çaykara İlçesinde bulunan tüm okulların sabahın ilk saatlerinden gece yarılarına kadar öğrencilerin hizmetinde olduklarını,okullarda Okul Yöneticileri ve öğretmenlerin çok büyük bir özveri ile öğrencilerini geleceğe taşıma gayreti içerisinde büyük bir azim ile çalıştıklarını,öğrencilerin kendilerine sunulan bu imkanları çok iyi değerlendirerek hayal ettikleri Üniversiteye yerleşmeleri gerektiğini ifade ettiler.

KAYNAK:AA



İlginizi Çekebilir