Çaykara Sabaha Kadar Şampiyonluğu Kutladı

Çaykara Sabaha Kadar Şampiyonluğu Kutladı

Çaykara sabaha kadar trabzonspor’un şampiyonluğunu kutladı.

2021-2022 Süper Lig Ahmet Çalık Sezonunun 35. Haftasında Trabzonspor’un FRA TAV Antalyaspor ile 2-2 berabere kalmasının ardından Şampiyonluğunu ilan etmesi ile Trabzonspor taraftarlarının Şampiyonluk coşkusu başladı.

Çaykara insanının büyük bir bölümü gündüzden Şampiyonluk coşkusunu yaşamak için Trabzon’un yolunu tuttu.Bilet bulabilenler Stadyumda,bulamayanlar dev ekranlarda taraftarlar ile birlikte maçı izledi ve şampiyonluk kutlamalarına katıldı.

Trabzon İl Merkezi kutlamaların merkezi olurken İlçelerde de çok yoğun bir şekilde Şampiyonluk coşkusu yaşandı.Bu coşkuların bir bölümünde Çaykara İlçesinde yaşandı.Maçın bitiş düdüğünün ardından Çaykara İlçe Merkezinde toplanan yüzlerce Trabzonspor taraftarı hep birlikte saatlerce horon oynayarak ve eğlenerek Şampiyonluk coşkusunu yaşadılar.

Eğlencenin ardından Uzungöl’lü vatandaşlar ve misafirler Araçları ile  uzun konvoylar oluşturarak şehir içinde Şampiyonluk turu attılar.

Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli Merkezlerinden Uzungöl’de de Şampiyonluk coşkusu yaşandı.Abdülkadir ergin,Emre İnci ve Ahmet Sekmen’in organizasyonunda maç sonunda Uzungöl Merkez’de toplanan Uzungöl Halkı ilk olarak Uzungöl’ün son dönemlerdeki genç ölümleri Mustafa Zeren,Şeref Önal ve Ali Keleş için dua okudular ve Şampiyonluğu Uzungöl Halkı adına onlara armağan ettiler.

Daha sonra horon halkası oluşturan Uzungöl’lü vatandaşlara yerli ve yabancı misafirler de eşlik edince ortaya kocaman bir horon halkası çıktı.Gecenin ilerleyen saatlerine kadar süren eğlenceler birlikte çekilen aile fotoğrafları ile sona erdi.

Eğlencenin ardından Uzungöl’lü vatandaşlar ve misafirler Araçları ile  uzun konvoylar oluşturarak şehir içinde Şampiyonluk turu attılar.

 



İlginizi Çekebilir