Çaykara Şampiyonluğa Hazır

Çaykara Şampiyonluğa Hazır

Çaykara İlçesinde Trabzonspor’un Şampiyonluk Coşkusu için her şey hazır.

Çaykara hazır.2021-2022 Süper Lig Ahmet Çalık sezonunda bu akşam Şampiyonluk maçına çıkacak olan Trabzonspor için Çaykara İlçesinde tüm hazırlıklar tamamlanmış durumda.Çaykara İlçe Merkezi Çaykara Belediyesi ekipleri tarafından bordo mavi Frenklere boyanmış durumda.Çaykara İlçesinin tüm mahalleleri tabiri caiz ise bordo mavi fenklere boyanmış durumda.Her yer bordo mavi Çaykara’da.

Karadeniz ve Ülke Turizminin en önemli Merkezlerinden Uzungöl de bordo maviye boyanmış durumda Çaykara’da.Tüm sokak ve caddeler bordo mavi renklere boyanış durumda.

Çaykara İlçesinde vatandaşların büyük bir bölümü Trabzon’un yolunu tutmuş durumda.Bilet bulabilenler bu coşkuyu Stadyumun içinde yaşayacak.Bilet bulamayanlar ise Stadyumun önünde kurulan dev ekranda maçı izleyerek Trabzonspor sevdalıları ile birlikte şampiyonluk coşkusunu yaşamaya hazırlanıyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Çaykara İlçesine gönderilen Şampiyonluk otobüsü saat 17.00’da Çaykara İlçe Merkezinden hareket edecek.Ve Maçtan sonra Şampiyonluk coşkusunun ardından Çaykara İlçesine dönecek.

Çaykara İlçesinde hayat durmuş adeta.Herkes önce saat 20.30’da oynanacak FRA TAV Antalyaspor maçını bekliyor.Ardından ise saatler 22.30’u gösterdiğinde tüm Ülkemizde olduğu gibi Çaykara İlçesinde de Şampiyonluk coşkusu doya doya yaşanmaya başlayacak.Birbirine sarılarak ve kucaklaşarak,el ele horon oynayarak Şampiyonluk coşkusunu yaşamaya hazırlanıyor Çaykara.Abartmadan ve asla ve asla Silaha sarılmadan.



Anahtar Kelimeler: Çaykara Şampiyonluğa Hazır

İlginizi Çekebilir