Çaykara Siyer-i Nebi Şampiyonları Ödüllerini Aldı

Çaykara Siyer-i Nebi Şampiyonları Ödüllerini Aldı

Siyer-i Nebi Yarışmasında Çaykara İlçesinden Trabzon İlinde ve Çaykara'da Dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldılar.

Anadolu Gençlik Derneği tarafından gerçekleştirilen Siyer-i Nebi yarışmasında Çaykara İlçesinden  Trabzon Şampiyonu ile Trabzon  ve Çaykara İlçesinde dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldılar.

Anadolu Gençlik Derneği tarafından gerçekleştirilen Siyer-i Nebi yarışmasında Trabzon Şampiyonu olan öğrenci ,Trabzon İlinde dereceye giren öğrenciler ve Çaykara İlçesinde dereceye giren öğrenciler ödüllerini aldılar.

Erkekler Kategorisinde Yarışmaya katılan Çaykara Anadolu Lisesi Öğrencisi Sabri Yaşar hem  Trabzon İl Birincisi hem de Çaykara İlçe Birincisi olmayı başardı.

HAYIRSEVER İŞ ADAMLARINDAN DESTEK

Siyer-i Nebi Yarışmasının Çaykara İlçesinde gerçekleştirilmesinde Hayırsever İş Adamları Hasan Yüksek Yıldırım ile Eyüp Gönan’ın çok önemli katkıları oldu.

PROTOKOL ÇAYKARA’YA TAŞINDI

Siyer-i Nebi Yarışmasında dereceye giren öğrencilerin ödül törenleri normal olarak Trabzon İlinde gerçekleştiriliyordu.Ancak özellikle Lise kategorisinde Trabzon İl Genelinde dereceye giren öğrencilerin tamamının Çaykara İlçesinden olması sebebi ile ödül töreni de Çaykara İlçesinde gerçekleştirildi.

Dereceye giren öğrenciler için 5 Ağustos 2022 Cuma günü Çaykara Gençlşik Merkezi binasında ödül töreni gerçekleştirildi.Ödül Törenine AGD İl Başkanı Ahmet Başaran Manav,AGD Trabzon Teşkilat İl Başkanı Mustafa Ustaalioğlu, Çaykara AGD İlçe Başkanı Abdullah Gönan,Çaykara AGD siyer-i nebi organizatörü İzzet Gönan,Yeşilalan Kur’an Kursu Öğretmeni İsmail Yıldırım,Karaçam Ortaokulu Müdürü Fatih Kuvvetli,Yarışmada dereceye giren öğrenciler ve aileleri katıldılar.

LİSELER KATEGORİSİNDE İLK BEŞ SIRA ÇAYKARA’NIN

Ortaokul ve Lise Kategorilerinde gerçekleştirilen Yarışmalarda Lise Kategorisinde Çaykara Rüzgarı esti.Yarışmada her kategoride ilk beş sırayı alan öğrencilere ödül verilirken Lise  kategorisinde Sabri Yaşar Trabzon İl Birincisi,Lise  kategorisinde diğer sırfalamalar da Çaykara İlçesinin oldu. Rabia Şahin Trabzon İkincisi,Hatice Kansız Trabzon Üçüncüsü,Büşra Büyük Trabzon Dördüncüsü ve Gülsüm Bilen ise Trabzon beşincisi olmayı başardı.

ORTAOKULLARDA ZİRVE ZELİHA AKDAĞ’IN

Ortaokul Öğrencileri kategorisinde Zeliha Akdağ Çaykara İlçe Birincisi olurken,Ayşe Özbek İlçe ikincisi,Mert Kuvvetli İlçe üçüncüsü,Salih Takaoğlu İlçe dördüncüsü,Asiye Şeyma Özbek ise İlçe beşincisi olmayı başardı.

ÖDÜLLER ANADOLU GENÇLİK DERNEĞİ ÇAYKARA ŞUBESİNDEN

Siyer-i Nebi Yarışması ortaokul ve  Lise Kategorisinde yarışmaya toplam 160 öğrenci katıldı.

AGD Çaykara İlçe Başkanı Abdullah Gönan yıl boyunca tüm okulları tek tek dolaşarak tüm öğrencileri bilgilendirdi ve öğrencilerin yarışmalara aktif olarak katılımları sağlandı.

İŞTE ÖDÜLLER

Siyer-i Nebi Yarışması 2 dalda gerçekleştirildi.

1-Ortaokul kategorisi

2-Lise kategorisi

Her Yarışmada ayrı ayrı Çaykara İlçemizde ilk 5 sırada yer alan toplam öğrencilere Anadolu Gençlik Derneği Çaykara Şubesi tarafından çeşitli ödüller ile ödüllendirildiler.İşte o Ödüller:

Birincilere 500 TL

İkincilere 400 TL

Üçüncülere 300 TL

İkincilere 200 TL

Birincilere 100 TL

TRABZON İL GENELİNDE

Trabzon İl Geneli Ortaokul kategorisinde

Birincilere 2 000 TL

İkincilere 1 500 TL

Üçüncülere 1 000 TL

İkincilere 750 TL

Birincilere 750 TL

Trabzon İl Geneli Lise Kategorisi Yarışmalarında

Birincilere 3 000 TL

İkincilere 2 000 TL

Üçüncülere 1 500 TL

İkincilere 1 000 TL

Birincilere 1000 TL

GÖNAN-EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Anadolu Gençlik Derneği  Çaykara Şubesi olarak Siyer-i Nebi Yarışması için tüm okullarımızı tek tek gezdiklerini,Okul İdareleri ile öğretmen ve öğrencilerimizi bilgilendirdiklerini ifade ederek sözlerine başlayan AGD Çaykara Şube Başkanı Abdullah  Gönan bu süreçte hem okul yöneticilerimizin hem de öğretmenlerimizin kendilerine hem yardımcı olduklarını hem de çok fazla destek olduklarını sözlerine ekledi.

İlçemizde bulunan her okulu tek tek gezen ,öğrencilerimizi bilgilendiren ve de özellikle Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmenlerimiz ve de Okul Yöneticilerimiz ile mükemmel bir gönül bağı oluşturan Dernek Başkanı Abdullah Gönan  ve Dernek Üyeleri Çaykara İlçemizden Yarışmaya mükemmel bir katılım sağladılar.

 



İlginizi Çekebilir