Çaykara Sosyal,Kültürel ve Sportif Alanlarda da Lider Bir İlçe

Çaykara Sosyal,Kültürel ve Sportif Alanlarda da Lider Bir  İlçe

Çaykara İlçesi Akademik Başarının yanı sıra Sosyal,Kültürel ve Spor Müsabakalarındaki Başarıları ile de göz kamaştırıyor.

Çaykara İlçesi Akademik Başarının yanı sıra Sosyal,Kültürel ve Spor Müsabakalarındaki Başarıları ile de göz kamaştırıyor.

Eğitim Öğretimde uyguladığı örnek eğitim modeli ve elde etmiş olduğu Akademik Başarı anlamında Örnek bir İlçe Olan Çaykara İlçesi,Sosyal,Kültürel ve Sportif etkinlikler anlamında da elde etmiş olduğu başarılar ile Eğitim Öğretim alanında farkını ortaya koymaya devam ediyor.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Organize edilen Yarışmalarda sayısız derecesi bulunan Çaykara İlçesinde yeni başarı hikayeleri yazılmaya devam ediyor.

RANA ÇELİK TRABZON İL ŞAMPİYONU

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “Okursuz Kütüphane Kalmasın” Projesi kapsamında İlkokul Öğrencileri Arasında gerçekleştirilen Resim Yarışmasında İlçemiz Uzungöl Şehit Mehmet Aygün İlkokulu 4. Sınıf Öğrencisi Rana Çelik Trabzon İl Şampiyonu olmayı başardı.

Sınıf Öğretmeni Aytekin Kul ve Resim Öğretmeni Sevim Paslı tarafından yarışmaya hazırlanan Rana Çelik Çaykara Halk Eğitim Merkezi tarafından Uzungöl Şehit Mehmet Aygün İlkokulunda açılan Resim Kursunun da katkıları ile Trabzon İl Şampiyonluğunu elde etmeyi başardı.

Trabzon İlinde İlkokul Öğrencileri arasında Okursuz Kütüphane Kalmasın Projesi  kapsamında gerçekleştirilen Resim Yarışması Sonuçları.

DERECESİ

 

İLÇE

ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI

OKULU

1

Çaykara

Rana Çelik

Uzungöl Şehit Mehmet Aygün İlkokulu

2

Ortahisar

İpek Uçar

Ortahisar Bilim Sanat Merkezi

3

Ortahisar

Ahsen Beren Çakır

Bedri Rahmi Eyüboğlu İlkokulu

MANSİYON

Yomra

Ömer Mete Yıldız

Vilayetler Birliği Özel Uygulama Okulu

MANSİYON

Ortahisar

Betül Beren Bülbüloğlu

Yeşiltepe İlkokuluj

SATRANÇTA İLK ONDA ÇAYKARA’DAN 8 ÖĞRENCİ

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Trabzon Satranç Federasyonu ile birlikte gerçekleştirmiş olduğu Türkiye Satranç Şampiyonası Trabzon İl Birinciliği müsabakalarında Çaykara yine farkını ortaya koymayı  başardı.

Erkekler Kategorisinde Zeki Bilge İlkokulu Öğrencilerinden Ahmet Bera Ayaz,Averaj ile Trabzon İl Birinciliği şansını kaçırdı ama kendi rekorunu tekrar ederek Trabzon İl İkincisi olmayı başardı.

Kız Öğrenciler ketegorisinde ise;

Trabzon 3.sü Besmele Alaloush

Trabzon 4.sü Zeynep Sena Kesimci

Trabzon 6.sı Asel Murutoğlu  

Derecelerini alarak Çaykara İlçesine halkı bir gurur kaynağı yaşattılar.



İlginizi Çekebilir