Çaykara Takımını Desteklemeye Koştu

Çaykara Takımını Desteklemeye Koştu

Çaykara İlçesinde öğrenim gören öğrenciler yönetici ve öğretmenlerinin refakatinde Trabzonspor Takımımızın Galatasaray ile oynadığı Süper Lig 4. Hafta maçını izlemek üzere Stadyuma koştu.

DYK Kursları kapsamında okullarda Yaz Kurslarına devam ederek Merkezi Sistem sınavlarına hazırlanan Çaykara İlçesinde öğrenim gören öğrenciler için geçtiğimiz hafta sonu tatlı bir hafta sonu sürprizi yaşandı.

Öğrenci Yurtlarında ikamet eden ve Her hafta sonu kendileri için farklı etkinliklerin gerçekleştirildiği,kimi zaman yayla ziyaretleri,kimi zaman kütüphane,kimi zaman sinema,kimi zaman doğa gezisi ya da birbirinden zengin sportif etkinliklerin gerçekleştirildiği  Çaykara İlçesinde hafta sonu maç heyecanı yaşandı.

Çaykara Anadolu Lisesi ile Çaykara Şehit Ahmet Çamur AİHL’de öğrenim gören ve Yurtlarda ikamet eden öğrenciler Çaykara Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Çelik yönetiminde Süper Lig 2022-2023 Futbol sezonu 4. Haftasında Trabzon Akyazı Şenol Güneş Spor Kompleksi Medicalpark Stadyumunda oynanan Trabzonspor  Galatasaray maçını tribünden canlı olarak takip ederek takımımıza destek verdiler.

Kendileri için özel olarak tahsis edilen VİP Tribünündeki özel Loca’dan karşılaşmayı takip eden öğrenciler maçı heyecanla takip ederek Trabzonspor’a destek verirken gecenin ilerleyen saatlerinde ise Okul Müdürü Çelik ve Rehber öğretmenleri ile birlikte Çaykara İlçesine döndüler.

BERAT ALBAYRAK FARKI

Öğrenciler ve Öğretmenler Medicalpark Stadyumunda Berat Albayrak tarafından özel olarak satın alınan özel Loca olan Vip Tribününden karşılaşmayı izleme imkanı yakaladılar.Tribünlerin tıklım tıklım dolu olduğu insanların bilet bulamamaktan dolayı karşılaşmaya bir ortamda Çaykara İlçesinden gelen öğrencilerin Stadyumun en güzel bölümünde ve özel locadan maçı takip etmeleri öğrenciler tarafından çok büyük bir sevinöçle karşılandı.

Bakan Albayrak’a teşekkür eden öğrenciler ömürleri boyunca unutamayacakları tatlı ve heyecan dolu bir gün yaşadıklarını hu anlamda her zaman yanlarında olan Bakanımız Sayın Berat Albayrak’ın kendileri için yapmış olduğu bu tatlı sürprizin kendilerini çok fazla mutlu ettiğini sözlerine ekledi.

MÜDÜR ÇELİK-ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN HER ŞEYİ YAPIYORUZ

Çaykara İlçesinde sadece akademik başarı hedeflenmediğini bunun yanı sıra öğrencilerin sosyal,kültürel ve sportif anlamda da kendilerini geliştirmeleri ve yeteneklerini ortaya çıkarmaları  anlamında çok büyük emekler verdiklerini ifade eden Çaykara Anadolu Lisesi Müdürü Mustafa Çelik,öğrencilerin sınav yorgunluklarını üzerlerinden atabilmeleri anlamında her hafta sonu öğrencilere yönelik farklı etkinlik ve organizasyonlar gerçekleştirdiklerini,kimi zaman öğrencileri ile birlikte yaylalara çıktıklarını ve öğrencilerin doğada özgürce zaman harcamalarına imkan sağladıklarını,kimi zaman çeşitli kitap okuma ve kitapçı ziyaretleri ile öğrencilerin severek v e isteyerek kitap okumalarını sağladıklarını,kimi zaman sinema etkinlik ve organizasyonları ile öğrencilerin ufuklarını açtıklarını kimi zaman ise tıpkı bu hafta sonu yaptıkları gibi öğrencileri Trabzonspor’un maçlarına getirerek öğrencilerin hem takımlarına sahip çıkmalarını sağladıklarını hem de dinlenmelerini sağladıklarını sözlerine ekledi.



İlginizi Çekebilir