Çaykara Takımını Zirveye Uğurladı

Çaykara Takımını Zirveye Uğurladı

Trabzon 2. Amatör Küme 15.Hafta karşılaşmasında Trabzon deplasmanında Yomra’da İpekyolugücü ile karşılaşacak olan Çaykaraspor Çaykara İlçesinde gerçekleştirilen sabah kahvaltısı organizasyonu ile Trabzon deplasmanına uğurlandı.

Trabzon 2. Amatör Küme 15.Hafta karşılaşmasında Trabzon deplasmanında Yomra’da İpekyolugücü ile karşılaşacak olan Çaykaraspor  Çaykara İlçesinde gerçekleştirilen sabah kahvaltısı organizasyonu ile Trabzon deplasmanına uğurlandı.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından organize edilen sabah kahvaltısı organizasyonuna Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt,MHP Çaykara İlçe Başkanı Savaş Öksüz ile Çaykaraspor Kulübü Yöneticileri,Hocaları ve sporcular katıldılar.

Gerçekleştirilen kahvaltı organizasyonunun ardından Çaykaraspor Takımı maç için Trabzon’a uğurlanırken,Çaykaraspor futbolcuları Kaymakam ve Belediye Başkanına galibiyet sözü vererek Trabzon yoluna koyuldular.

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykaraspor A Takımı ve altyapı takımlarına çok büyük bir önem verdiklerini,Çaykara Gençliğini spor ile buluşturmak ve yeteneklerini ortaya çıkararak geleceğe umut ile bakabilmeleri anlamında çok önemli çalışmalar yaptıklarını,Çaykara İlçe Stadyumu ile Çaykara Gençlik Merkezini Çaykara Gençliğinin hizmetine açarak bu çalışmaların altyapısını oluşturduklarını ifade etti.

Çaykaraspor Takımlarının her kategoride Çaykara İlçesini en iyi şekilde temsil ettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Hanefi Tok,9 Senelik bir aranın ardından Çaykaraspor A Takımını yeniden sahalara çıkardıklarını ve ilk yılında Şampiyonluk mücadelesi verdiğini bu başarının Çaykara İlçesi için gurur kaynağı olduğunu ifade etti.

İpekyolugücü karşılaşması için takıma başarı dileklerini ileten Başkan Tok,takıma inançlarının ve güvenlerinin tam olduğunu,oyuncuların Çaykara İlçesini en iyi şekilde temsil ederek Çaykara İlçesine döneceklerini ve gelecek müsabakalara hazırlanacaklarını ifade etti.



Anahtar Kelimeler: Çaykara Takımını Zirveye Uğurladı

İlginizi Çekebilir