Çaykara Torunu Yunus Çakır, Denizde Boğularak Can Verdi

Çaykara Torunu Yunus Çakır, Denizde Boğularak Can Verdi

İlçemiz Yeşilalan Mahallesi Torunu Yunus Çakır, denizde boğularak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde 2 gün önce girdiği denizde kaybolan Çaykara Yeşilalan mahallesi torunu Yunus Çakır’ın bu sabah saatlerinde cansız bedeni bulundu.

Olay, 11 Haziran Pazartesi günü akşam saatlerinde Cebeci Plajı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Çaykara’lı Yunus Çakır ile birlikte 3 arkadaş denize girdi, bir süre sonra ise gözden kayboldu. Vatandaşların ihbarıyla olay yerine Sahil Güvenlik ve Kocaeli Sahilleri Su Kazaları Engelleme Merkezi (KOSKEM) ekipleri sevk edildi. Ekipler gençleri bulmak için çalışma başlattı. 3 arkadaştan biri kurtarıldı, Taha Yasin Hacısüleymanoğlu’nun ise cansız bedenine ulaşıldı. Kayıp Yunus Çakır için de arama çalışması başlatılmıştı. 13 Temmuz 2022 sabah 07.30 sıralarında Yunus Çakır’ın cansız bedeninin bulunduğu öğrenildi.

İlçemiz Yeşilalan Mahallesi torunu Yunus Çakır’ın 23 yaşında hayata veda etmesi Çaykara İlçesini göz yaşlarına boğdu.

Merhum Yunus Çakır’ın Kocaeli’de son yolculuğuna uğurlanacağı tahmin ediliyor. Cenaze yeri ve saati daha sonra bildirilecek.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Merhum Yunus Çakır’a Allah’tan rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM

Zeynep Yavuz-Annesi-0 553 004 16 91



İlginizi Çekebilir