Çaykara Ülkü Ocaklarından Cumhuriyetimizin 100. Yılı Duyarlılığı

Çaykara Ülkü Ocaklarından Cumhuriyetimizin 100. Yılı Duyarlılığı

Cumhuriyetimizin 100. Yılı Dolayısı ile Ülkü Ocakları Çaykara İlçe Teşkilatı tarafından Atatürk Büstü önünde Dev Bir Türk Bayrağı açılarak Cumhuriyetin Değerlerine Sahip çıkıldığı mesajı verildi.

MHP Çaykara İlçe Teşkilatı Ülkü Ocakları Teşkilatı tarafından Cumhuriyetimizin ilanının 100. Yıl Dönümü dolayısı ile Çaykara Hükümet Konağı Önünde dev bir Türk Bayrağı açılarak Cumhuriyetimizin değerlerine sahip çıkıldığı ifade edildi.

28 Ekim 2023 Cumartesi günü saat 13.00’da Çaykara Hükümet Konağı önünde gerçekleştirilen Çelenk Sunma Töreninde Çaykara Ülkü Ocakları Başkanlığı farkı yaşandı.

MHP Çaykara İlçe Başkanı Savaş Öksüz,Yönetim Kurulu üyeleri ve tamamı gençlerden oluşan Çaykara Ülkü Ocakları Başkanlığı Yönetim Kurulu üyeleri Çelenk Sunma Törenine yoğun bir katılım sağladılar.

Ülkü Ocakları İlçe Yönetimi Çelenk Sunma Töreninin ardından Atatürk Büstü önünde dev bir bayrak açarak Milli ve Manevi değerlere olan bağlılıklarını gösterdiler.

MHP Çaykara İlçe Başkanı Savaş Öksüz,Cumhuriyetimizin İlan edilişinin 100. Yıl Dönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile ilgili şu ifadelere yer verdi.

MHP Çaykara İlçe teşkilatı ve Ülkü Ocakları Başkanlığı olarak her zaman ve bulunduğumuz her ortamda Milli ve Manevi değerlerimize bağlılığımızı en gür sesimiz ile ifade ettik ve bundan sonra da etmeye devam edeceğiz.

Bizler bu anlamlı günde vatanın bağımsızlığı için gözlerini kırpmadan canlarını feda edenleri hiçbir zaman unutmayacak ve her zaman şükran ve minnetle yâd edeceğiz. Cumhuriyetimizin 100. yılında belirtilen hedeflere ulaşmak ve ülkemizi muasır medeniyetler seviyesinin üzerine çıkarmak için aldığımız görevi layıkıyla yerine getirmek uğruna bıkmadan yorulmadan çalışacağız. 

29 Ekim 1923’te imkânsızlıklar içerisinde ilan edilen Cumhuriyetimizin aydınlığında ülkemiz; bilim, kültür, sanat, spor, ekonomi, politika, sosyal yaşam gibi her alanda büyük mesafeler kat etmiş ve bir dünya devleti haline gelmiştir.

Cumhuriyetimizin 100. yılında, atalarımızın ödediği bedeller unutulmadan, milli bilinç, akıl ve bilimin ışığında daha fazla çalışarak ülkemizi dünyanın en güçlü ve ekonomisi en gelişmiş 5 ülkesinden birisi yapmak hepimiz için bir görevdir.

Bu duygu ve düşüncelerle;  Bu aziz yurdu bize vatan yapan, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanın bölünmez bütünlüğünü, milletin huzur ve sükûnunu sağlayan ve bu kutsal amaç için toprağa düşerek şehitlik mertebesine ulaşmış aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle; gazilerimizi şükranla anıyor; Çaykara’lı hemşerilerimizin ve bütün vatandaşlarımızın Cumhuriyet bayramını kutluyorum.



İlginizi Çekebilir