Çaykara ve Hayrat Kaymakamlarından Ataköy hastanesine anlamlı ziyaret

Çaykara ve Hayrat Kaymakamlarından Ataköy hastanesine anlamlı ziyaret

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel ile Hayrat Kaymakamı Orçun Cüneyt Zor, Çaykara Ataköy’de hizmet veren Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesini ziyaret ettiler.

Türkiye’de Ruh Sağlığı ve Hastalıkları branşında 10 hastaneden biri olan Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel ve Hayrat Kaymakamı Orçun Cüneyt Zor tarafından 09.02.2022 Çarşamba günü bir ziyaret gerçekleştirildi.

Her iki Kaymakam’ı Ataköy Ruh Sinir Hastalıkları Hastanesi yönetimi karşıladı. Sonrasında poliklinikler, servisler, el sanatları salonu covid-19 pandemi kuralları çerçevesinde ziyaret edildi. Aynı zamanda sosyal ve spor alanlarını da gezen Güzel ve Zor hasta ve personel ile sohbet edip isteklerini dinledi.

Ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan Ataköy Ruh Sinir Hastalıkları Hastanesi Başhekim Vekili Op.Dr.Şaban Uysal; Çaykara Kaymakamı Sayın Muhammet Güzel’e ve Hayrat Kaymakamı Sayın Orçun Cüneyt Zor’a bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederiz dedi.

Dr. Uysal, şöyle devam etti; Ruh Sağlığı alanında Doğu Karadeniz Bölge’mizde 9-10 ilimize ( Iğdır, Kars, Artvin, Rize, Trabzon v.b) hizmet sunan Psikiyatri dal hastanesiyiz. Yılda ortalama 4500 hastaya poliklinik hizmeti, 750 hastaya da yatarak tedavi hizmeti sunmaktayız. En ağır psikiyatrik hastaların profesyonel bir ekip olan, Psikiyatri Uzmanı, Psikolog, Sosyal Çalışmacı, Klinik destek personeli, hemşire tarafından tedavi ve rehabilite edildiği önemli bir merkez konumundayız. Sayın Kaymakamlarımızın ziyareti büyük bir moral ve isteklendirme kaynağı olmuştur diyerek sözlerini tamamladı.

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel ve Hayrat Kaymakamı Orçun Cüneyt Zor’da tüm personele özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek ziyaret sonlandı.



İlginizi Çekebilir