Çaykara ve Uzungöl'de Maske Zorunluluğu

Çaykara ve Uzungöl

Çaykara Kaymakamlığı İlçe Hıfzı Sıhha Kurulu tarafından alınan karar ile Çaykara ve Uzungöl’de Maske takma zorunluluğu getirildi

Çaykara Kaymakamlığı İlçe Hıfzı Sıhha Kurulu tarafından alınan karar ile Çaykara ve Uzungöl’de Maske takma zorunluluğu getirildi

İlçe Hıfzısıhha Kurulu tarafından alınan karar şu şekilde;

Koronavirüs tedbirleri kapsamında Çaykara İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararı gereği Çaykara İlçe merkezi ve Uzungöl Mahallemizde maskesiz sokağa çıkmak yasaklanmıştır. Vatandaşlarımızın usulüne uygun şekilde maske kullanmaları ve kurallara hassasiyetle riayet etmeleri önemle rica olunur.

ÇAYKARA BELEDİYESİNDEN GÜN BOYU DUYURU

Çaykara Belediyesi hoparlörlerinden ve İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli mobil ekibi tarafından gün boyunca vatandaşların sokağa çıkarken maske takmaları ve maskesiz sokağa çıkmamaları konusunda uyarılarda bulunuyorlar.

Çaykara Belediyesi tarafından yapılan Anons;

ÇAYKARA BELEDİYESİ’NDEN DUYURULUR..
LÜTFEN! SOSYAL MESAFE KURALINA UYALIM, SAĞLIĞIMIZI KORUYALIM.
Kıymetli vatandaşlarımız Koronavirus tedbirleri kapsamında Çaykara ilçemizde maskesiz sokağa çıkmak yasaklanmıştır. Vatandaşlarımızın özellikle sosyal mesafe kuralına uymaları, yakın temastan olabildiğince kaçınmalıyız. Hem kendimiz hem de sevdiklerimiz için gerekli hijyen kurallarına lütfen uyalım.



Anahtar Kelimeler: Uzungöl Çaykara ' Maske Zorunluluğu

İlginizi Çekebilir