Çaykara´da 14 Mart Tıp Bayramı Kutlandı

Çaykara´da 14 Mart Tıp Bayramı Kutlandı

Çaykara´da 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla ilçede görev yapan doktor ve sağlık çalışanları için özel bir program düzenledi.

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde doktor ve sağlık çalışanlarının katılımıyla bir kutlama programı düzenlendi. 

Törene, Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü acil sağlık hizmetleri Başkanı Dr. Yavuz Çakıroğlu, Başkan yardımcısı Tahsin Akyüz, Of Devlet Hastanesi Başhekimi aynı zamanda Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastane Başhekim Vekili Op. Dr. Şaban Uysal, Çaykara Dr. M. İlhan Durgun İlçe Hastanesi Başhekim Vekili Dr. Barış Çağlar katılarak, doktor ve Sağlık Çalışanlarının Tıp Bayramlarını kutladılar./resimler/2019-3/14/1943293490460.jpgOf Devlet Hastanesi Başhekimi aynı zamanda Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastane Başhekim Vekili Op.Dr.Şaban Uysal, yaptığı açıklamada, bu anlamlı ziyaretten son derece memnun kaldıklarını ifade ederek, ?Hekimlik mesleğinin sabır gerektiren kutsal bir meslek olduğunu, mesleğin de ötesinde bir yaşam biçimi olduğunu, ifade etti./resimler/2019-3/14/1943488959573.jpgUysal,? Oysa hekimlerin, hasta ve yakınlarından bir güler yüz, bir tebessüm bir teşekkür dışında hiçbir beklentileri yok. Son olarak hekimlerin özlük haklarının iyileştirildiği, refah seviyesinin yükseldiği ve sağlık şiddetinin sıfır olduğu nice 14 Mart Tıp Bayramlarına ulaşmamızı dilerim, ?dedi. 

Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde düzenlenen törenin ardından ekip olarak, Çaykara Dr. M. İlhan Durgun İlçe Hastanesi ve Dernekpazarı aile hekimleri ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek Tıp Bayramlarını kutlayarak çikolata ikramı yapıldı. 

Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem telefonla arayarak Doktor ve Sağlık çalışanlarını Tıp Bayramlarını kutladı.

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir