Çaykara´da 23 Nisan Coşku İle Kutlandı

Çaykara´da 23 Nisan Coşku İle Kutlandı

Olumsuz Hava Koşulları Sebebi İle Ertelelenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri 25 Nisan´da Gerçekleştirildi.

ÇAYKARA´DA 23 NİSAN COŞKU İLE KUTLANDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Çaykara İlçemizdeki bütün okullarda düzenlenen çeşitli etkinlikler ile kutlandı.

TAŞKIRAN VE KARAÇAM SALONDA

İlimizde ve Çaykara İlçemizde yaklaşık 4 gündür devam eden ve hayatı olumsuz yönde etkileyen şiddetli yağmur ve fırtına yüzünden İlçemizde bir çok okulda törenler ertelendi.Salonu olan Taşkıran Eğitim Kurumları ile Karaçam Eğitim Kurumları 23 Nisan Pazar Günü kendi okullarında düzenledikleri törenler ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutladılar.

UZUNGÖL İLKOKULU SEZGİN MOTEL´DE

Özellikle Uzungöl´de şiddetli bir şekilde devam eden ve de ciddi maddi hasarlara sebep olan şiddetli rüzgar sebebi ile hazırlanan tören Sezgin Otel´de gerçekleştirildi.Velilerin yoğun katılım gösterdikleri Uzungöl´deki tören muhteşem geçti.

İLÇE TÖRENLERİ 25 NİSAN SALI GÜNÜ

Çaykara Merkez Zeki Bilge İlkokulu tarafından hazırlanan İlçe Törenleri havanın düzelmesi ile birlikte 2 gün gecikmeli olarak Çaykara İlçe Stadyumunda gerçekleştirildi./resimler/2017-4/25/1647450518391.jpgÇaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Çaykara Cumhuriyet Başsavcısı Alp Eren Durgun,Garnizon Komutanı Ertan Sonkaya,İlçe Emniyet Amiri Göktay Öksüz,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Erdoğan Karakaş,Daire Amirleri,Okul Müdürleri,Öğretmen ve öğrenciler ile kalabalık bir veli topluluğu katıldı.

İKİ MUHTEŞEM SUNUCU

Çaykara Merkez Zeki Bilge İlkokulu Öğrencileri Hayrunnisa Uysal ve Yusuf Arda Kaş´ın sunumu ile gerçekleştirilen törende iki öğrencimiz hem ses tonları,hem programa hakimiyetleri hem de sahne duruşları ile mükemmel bir sunum gerçekleştirdiler.Yaklaşık 3 saat süren programda sunucularımız profesyonel sunuculara adeta taş çıkarttılar./resimler/2017-4/25/1648518644725.jpg

SAYGI DURUŞU VE İSTİKLAL MARŞI,

Program Zeki Bilge Ortaokulu Müzik Öğretmeni Fatih Günay Hocamızın rehberliğinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

ÖĞRENCİ KONUŞMASI

Günün Anlam ve Önemini belirten Konuşma Zeki Bilge İlkokulu Öğrencilerinden Eslem Yıldız tarafından gerçekleştirildi.

MİNİK YÜREKLERDEN KOCAMAN BAŞARI

Çaykara Zeki Bilge İlkokulu 1. Sınıf Öğrencilerinden oluşan bir grup İstiklal Marşımızın 10 kıtasının tamamını ezberledi ve de sahnede İstiklal Marşımızın tamamını okudular.Zeki Bilge İlkokulu Sınıf Öğretmeni Gülay Yazar Hocamızın Rehberliğinde İstiklal Marşımızı okuyan öğrencilerimiz sadece İstiklal Marşımızı ezberlemek ile kalmadılar aynı zamanda el,kol,jest ve mimik hareketleri ile de adeta sahnede İstiklal Marşımızı hem yaşadılar hem de izleyicilere yaşatmış oldular.

İşte O Muhteşem Ekibimiz:

1-A SINIFI ÖĞRENCİLERİ

Ecrin Yıldırım

Berat Gergin

Bilal Uysal

Ebubekir Günaydın

Emirhan Pabuçcu

Ervanur Küçük

Medine Gül Çelebi

Fatma Hiranur Yılmaz

Hasan Tekke

Hatice Kübra Bulut

Hazar Ataman

Hümeyra Hacıpaşalıoğlu

İrem Keskin

Muhammet Emir Saylan

Muhammet Kaan Öztürk

Nisanur Bulut

Özgür Can Üçüncü

Salih Takoğlu

Soner Can Sarı

Sümeyye Latife Paker

Yiğit Korkmaz

Dağlar Ersoy

Aybüke Ersoy

Yağmur Elvin Çağan

1-B SINIFI

Yaren Berra Kamaoğlu

Ahmet Kerem Kuran

Kevser Evşan Kanık

Muhammet Hanefi Yıldız

Hümeyra Yazıcı

Hafza Kevser Gürsoy

1-C SINIFI ÖĞRENCİLERİ

Melih Saran

Ceylin Merve Öksüz

Mehmet Arda Kama

Ahmet Talha Başkan

Yiğit Hamza Kalkan

KAYMAKAM AYRANCI´DAN ÖZEL ÖDÜL

İstiklal Marşımızın 10 kıtasını da ezberleyen toplam 35 öğrenciye Çaykara Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı tarafından hem madalya hem de çeşitli ödüller verilerek öğrenciler tebrik edildi.

GÜZEL BİR ŞİİR

Zeki Bilge İlkokulu 2-B Sınıfı Öğrencilerinden Ayşe Ceren Özbay tarafından okunan 23 Ni,san İsimli Şiir Misafirler tarafından ayakta alkışlanarak dinlendi.

ÖDÜL YAĞMURU

Çaykara İlçemizde düzenlenen çeşitli turnuvalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri Çaykara Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı tarafından takdim edildi.İşte o yarışmalar ve de yarışmalarda dereceye giren öğrencilerimiz.

1-Zeki Bilge İlkokulu Sınıflar Arası Futbol Turnuvası:Sınıflar arasında düzenlenen futbol turnuvası birbirinden çekişmeli maçlara sahne oldu.İşte bu maçlar sonunda turnuvayı Şampiyon olarak tamamlayan sınıflarımız.

1.Sınıflarda 1-B Sınıfı

2. Sınıflarda 2-C Sınıfı

3. Sınıflarda 3-A Sınıfı

4. Sınıflarda 4-B Sınıfı

2-Çaykara Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı Yönetiminde Kaymakamlık tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocukl Bayramı Satranç Turnuvasında dereceye giren öğrencilerimiz:

A-İLKOKUL SEVİYESİNDE

Birinci:Zeki Bilge İlkokulu Öğrencisi Yavuz Selim Saylan

İkinci:Zeki Bilge İlkokulu Öğrencisi Asir Elmuh Elmahmut

Üçüncü:Taşkıran Hüseyin Vehbi Fettahoğlu İlkokulu Öğrencilerinden Akın Barut

Dördüncü:Zeki Bilge İlkokulu Öğrencisi  Alperen Emir Semiz

Beşinci:Karaçam İlkokulu Öğrencisi Oğuzhan Çolak

ORTAOKUL SEVİYESİNDE

Birinci:Zeki BilgeOrtaokulu  Öğrencisi Doğukan Dağhan

İkinci:Karaçam Ortaokulu Öğrencisi Samet Küçük

Üçüncü:Köknar Ortaokulu Öğrencisi Gökdeniz Şimşek

Dördüncü:Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Berat Topaloğlu

Beşinci:Zeki Bilge Ortaokulu Öğrencisi Mahmut Sevinç

BAYRAMIMIZ VAR

Zeki Bilge İlkokulu 4. Sınıf Öğrencisi Gökçe Kaynarpınar tarafından okunan Bayramımız var isimli şiir izleyenlerden büyük alkış aldı.

KAHKAHA TUFANI

Zeki Bilge İlkokulu Birinci Sınıf Öğrencileri arasında oynanan balon patlatma yarışması sahnede renkli görüntülerin ortaya çıkmasına sebep oldu.Birbirlerinin balonlarını patlatarak yarışmayı kazanmaya çalışan öğrencilerin birbirleri ile olan mücadelesi izleyiciler tarafından hem alkışlarla izlendi hem de kahkaha tufanı yaşandı./resimler/2017-4/25/1650246771501.jpg

KOŞU PARKURU YARIŞMASI

Her sınıfın kendi aralarında yarıştırıldığı Engelli Koşu Parkuru yarışmalarında Birinci Sınıflarda 1-C Sınıfı,2. Sınıflarda 2-C Sınıfı,Üçüncü Sınıflarda 3 B Sınıfı,Dördüncü Sınıflarda ise 4-B Sınıfı Şampiyon oldu.

KUPA VE MADALYALAR BAŞKAN TOK´TAN

Birinci Sınıflar arasında düzenlenen Balon Patlatma Yarışması ve de Engelli koşu yarışmalarında Şampiyon olan Zeki Bilge İlkokulu Öğrencilerine Kupa ve Madalyaları Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok Tarafından verildi.

4x100 METRE BAYRAK YARIŞI

Öğrenciler arasında 4x100 Metre Bayrak yarışı düzenlendi.Yarışmada Dereceye Giren Öğrencilere ödülleri Çaykara Garnizon Komutanı Ertan Sonkaya tarafından verildi.

SAKI´DAN GÜZEL BİR ŞİİR

Zeki Bilge İlkokulu 4. Sınıf Öğrencisi Zeynep Hilal Sakı tarafından okunan ?Kahraman Türk Evladıyız? isimli şiir izleyiciler tarafından büyük bir beğeni ile dinlendi.

KOŞU BİRİNCİLERİNE ÖDÜL

Zeki Bilge İlkokulunda değişik kategorilerde düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri Garnizon Komutanı Ertan Sonkaya tarafından takdim edildi.

Dereceye Giren Öğrencilerimiz

Minik Kızlarda:Nisanur Sevinç

Minik Erkeklerde:Ali Kaan Kuş

Yıldız Kızlarda:Zeynep Ece Durgun

Yıldız Erkeklerde:Ömer Tuncer

23 NİSAN ŞİİRİ

Zeki Bilge İlkokulu 3-B Sınıfı öğrencilerinden Feyza Tuncer tarafından okunan 23 Nisan adlı şiir büyük bir beğeni ile dinlendi

YUMURTA TAŞIMA YARIŞMASI:

Zeki Bilge İlkokulu 3. Sınıf Öğrencileri arasında Sınıf Öğretmenleri Burcu Güngör Yönetiminde Yumurta Taşıma Yarışması gerçekleştirildi.

ÖZEL EĞİTİMDEN MUHTEŞEM GÖSTERİ

Öğretmenleri Gamze Altansoy ve Selvi Silingar yönetiminde hazırladıkları müzikli dans gösterisi tam anlamı ile muhteşem oldu.Öğrencilerin sahne performansı zirveye çıkarken gösteriyi izleyen misafirler de bu muhteşem gösteriyi ayakta alkışlayarak izlediler.

ÖDÜLLER  EMNİYET AMİRİNDEN

Yarışmalarda Dereceye Giren Öğrencilere Ödülleri İlçe Emniyet Amiri Göktay Öksüz tarafından verildi.

/resimler/2017-4/25/1651333491684.jpg

Yumurta Taşıma Yarışmasında 3-B Sınıfı Öğrencilerinden Özge Çilesiz.

Balon Patlatma Yarışmasında Birinci olan 1-C Sınıfı Öğrencilerinden Ebru Güvercin 

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Çaykara Nisan Coşku Kutlandı

İlginizi Çekebilir