Çaykara´da 23 Nisan Coşkusu

Çaykara´da 23 Nisan Coşkusu

TBMM´nin Açılışı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 98. Yıl Dönümü Çaykara İlçemizde gerçekleştirilen çeşitli törenler ile kutlandı.

TBMM´nin Açılışı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 98. Yıl Dönümü Çaykara İlçemizde gerçekleştirilen çeşitli törenler ile kutlandı.

İLK TÖREN HÜKÜMET KONAĞI ÖNÜNDE

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili ilk Tören Hükümet Konağı önünde gerçekleştirildi.Buradaki törende ilk olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ait Çelenk İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ve Kurum Amirleri tarafından Atatürk Büstüne sunuldu.Ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu./resimler/2018-4/23/1525145047762.jpgRESMİ TÖREN İLÇE STADYUMUNDA

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili Resmi Tören Çaykara İlçe Stadyumunda gerçekleştirilen Resmi Tören Çaykara Zeki Bilge İlkokulu tarafından hazırlandı.Törenin Sunuculuğu Zeki Bilge İlkokulu Öğrencileri Mehmet Kaan Çelik ile Feyza Tuncer tarafından gerçekleştirildi.

/resimler/2018-4/23/1526341927550.jpgTörene Çaykara Kaymakamı İhsan Ayrancı ve Öğretmen Eşleri Sevgi Ayrancı,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Mıhammet Selçuk,MHP Çaykara İlçe Başkanı Savaş Öksüz,İlçe Emniyet Amiri Göktay Öksüz,Çaykara İlçe Jandarma Bölük Komutanı Muhammet Alver,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Çamurali,Çaykara Müftüsü Abdurrahman Koç ,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Erdoğan Karakaş ve Ebubekir Çelik,Daire Amirler,Öğretmenler,öğrenciler ve de çok kalabalık bir veli ve halk topluluğu katıldı.

GÜNÜN ÖNEMİNİ BELİRTEN KONUŞMA RABİA ASLAN´DAN

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının önemini belirten Konuşma Zeki Bilge İlkokulu 3-B Sınıfı Öğrencilerinden Rabia Aslan tarafından gerçekleştirildi.

HALK OYUNLARI GÖSTERİSİ BÜYÜLEDİ

Çaykara Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan Halkoyunları Kursu ile Zeki Bilge Ortaokulu Öğrencilerimizi hazırlayan Kurs Öğretmenimiz Erhan Karadeniz tarafından hazırlanan Halk Oyunları Ekibi törende sahne aldı.Oynadıkları birbirinden güzel muhteşem oyunları ile büyük alkış toplayan öğrencilerimizin mükemmel sahne performansı davetliler tarafından ayakta alkışlandı./resimler/2018-4/23/1530170679719.jpgDAĞLAR ERSOY´DAN BÜYÜK BİR ŞİİR

Zeki Bilge İlkokulunu yarışma ve etkinliklerdeki Şampiyon Öğrencisi Dağlar Ersoy Mükemmel bir şiir ile programa renk kattı.

ANA SINIFINDAN TAVŞAN RONDU

Zilçemiz Fatma Bilge Anaokulu Öğretmenlerinden Merve Çakmak Yönetiminde öğrencilerin sahneye koydukları Tavşan Rondu alkışlar eşliğinde izlendi.Öğretmenleri tarafından mükemmel bir şekilde hazırlanan öğrencilerimiz sahnede rollerini profesyonel bir şekilde yaparak mükemmel bir gösterinin ortaya çıkmasına sebep oldular./resimler/2018-4/23/1528319582866.jpgÖDÜL YAĞMURU

İlçe genelinde gerçekleştirilen çeşitli turnuvalarda dereceye giren öğrencilerimize Kupa ve Madalyaları Çaykara Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı tarafından Takdim Edildi.

İşte Yarışmaya girerek Kupa ve Madalya Kazanan Sınıf ve Öğrencilerimiz;

ORTAOKULLARDA ŞAMPİYON ZEKİ BİLGE

İlçe Genelinde Ortaokullar arasında düzenlenen Futbol Turnuvasında Şampiyon Olan Zeki Bilge Ortaokulu,İkinci Olan Uzungöl Şehit Mehmet Aygün Ortaokulu ve Üçüncü olan İmam Hatip Ortaokuluna Kupa ve Madalyaları İlçemiz Kaymakamı Sayın  İhsan Ayrancı tarafından takdim edildi.

/resimler/2018-4/23/1533339901276.jpgMASA TENİSİ ŞAMPİYONLARI

Ortaokullar arasında gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Masa Tenisi Turnuvasında;

Birinci Olan Karaçam Ortaokulu,İkinci Olan Uzungöl Şehit Mehmet Aygün Ortaokulu ve Üçüncü olan Taşkıran Mustafa Özer Ortaokuluna Kupa ve Madalyaları İlçemiz Kaymakamı Sayın İŞhsan Ayrancı tarafından takdim edildi.

KIZLARDA ŞAMPİYON UZUNGÖL

Kız öğrenciler arasında gerçekleştirilen Masa Tenisi Turnuvasında Birinci olan Uzungöl Şehit Mehmet Aygün İmam Hatip Ortaokulu ve İkinci olan Taşkıran Mustafa Özer Ortaokuluna madalyaları Çaykara Kaymakamımız Sayınİhsan Ayrancı tarafından Takdim edildi

TÜRK ÇOCUĞU GÖSTERİSİ GÖZ KAMAŞTIRDI

Fatma Bilge Anaokulu Öğretmenlerinden Havva Ergin tarafından hazırlanan Türk Çocuğu İsimli Gösteri Ana Sınıfı öğrencileri tarafından büyük bir başarı ile sahneye konuldu.Öğrencilerimizin kusursuz bir performans sahneye koydukları muhteşem gösteri alkışlar eşliğinde izlendi.

EN GÜZEL İSTİKLAL MARŞI ÖZGE ÇİLESİZ´DEN

23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı dolayısı ile  öğrenciler arasında gerçekleştirilen ?En Güzel İstiklal Marşı Okuma Yarışmasında? birinci olan Özge Çilesiz tarafından İstiklal Marşımızın 10 kıtası büyük bir coşku ile okundu.

Özge´nin hissederek ve de yaşayarak okuduğu İstiklal Marşında zaman zaman duygulandığı gözlerden kaçmazken muhteşem performansı büyük bir alkış aldı.

BAŞKAN TOK´TAN ÖDÜL YAĞMURU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında İlçemizde gerçekleştirilen çeşitli, Turnuvalarda dereceye giren Öğrencilerimize Kupa ve Madalyaları Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından takdim edildi./resimler/2018-4/23/1535328341089.jpgZEKİ BİLGE SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI

Zeki Bilge İlkoku Sınıflar Arası Futbol Turnuvasında Şampiyon Olan;

Birinci Sınıflarda  1/A Sınıfı

İkinci Sınıflarda    2/C Sınıfı

Üçüncü Sınıflarda  3-B Sınıfı

Dördüncü Sınıflarda 4/B Sınıfı Takım kaptalarına Kupaları Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından takdim edildi.

KIZ ENGELLİ PARKURU KOŞU TURNUVASI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile Zeki Bilge İlkokulu tarafından Kız Öğrenciler arasında gerçekleştirilen Engelli Koşu Parkuru Yarışmasında;

Birinci Sınıflarda   1/C Sınıfına

İkinci Sınıflarda    2/C Sınıfına

Üçüncü Sınıflarda 3 B Sınıfına

Dördüncü Sınıflarda 4/B Sınıfına Madalyaları Çaykara Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok tarafından Takdim edildi.

BALON PATLATMADA SEVVAL LEBLEBİCİ

Zeki Bilge İlkokulu Öğrencileri arasında gerçekleştirilen Balon Patlatma Yarışmasında Birinci olan Sevval Leblebici´ye Madalyası Çaykara Belediye Başkanı Sayın Hanefi Tok tarafından takdim edildi.

ÇUVAL YARIŞINDA MİRAÇ KAŞIK YARIŞINDA ALPEREN

Zeki Bilge İlkokulu Öğrencileri arasında gerçekleştirilen Çuval Yarışında Birinci olan Miraç Sami Küçük ile Kaşıkla Yumurta Taşıma Yarışmasında Birinci olan Alperen Emir Semiz´e Madalyaları Çaykara Belediye Başkanı Sayın Hanefi Tok tarafından takdim edildi.

GÜNAYDIN ÇOCUKLAR

Fatma Bilge Anaokulu öğretmeni Songül Var  yönetiminde hazırlanan ?Günaydın Çocuklar? İsimli Dramatizasyon Gösterisi minik yürekler tarafından çok büyük bir başarı ile sahneye konuldu.Davetlilerin alkışlar eşliğinde ve de hayranlıkla izlediği muhteşem gösteri kocaman bir alkışı hak etti.

İLAYDA´DAN GÜZEL BİR ŞİİR-23 NİSAN

Zeki Bilge İlkokulu Öğrencilerinden İlayda Bilici tarafından okunan 23 Nisan adlı şiir programa katılan misafirler ve öğrenciler tarafından çok beğenildi.

ATEŞ BÖCEĞİ İLE HEYECAN TAVAN YAPTI

Fatma Bilge Anaokulu Arılar Sınıfı Öğretmenleri Arzu Turan Yönetiminde ?Ateş Böceği? İsimli Dramatizasyon gösterisini sahneye koydular.Şarkı figürlerini ve hareketlerini profesyonel bir oyuncu ustalığı ile sahneye koyan öğrencilerimizin bu muhteşem performansı davetliler tarafından büyük bir alkışı hak etti.

FATMA ZEHRA MEN-23 NİSAN

Zeki Bilge İlkokulu Öğrencilerinden Fatma Zehra Men tarafından okunan 23 Nisan Şiiri alkışlar eşliğinde dinlendi.

GÜLAY ÖĞRETMEN VE ETKİNLİK FARKI

İlçemiz Zeki Bilge İlkokulunun en sevilen,en başarılı ve de en tecrübeli Öğretmenlerinden Gülay Yazar  ve Öğrencileri tarafından hazırlanan muhteşem gösteri davetliler tarafından alkış yağmuruna tutuldu./resimler/2018-4/23/1537020061661.jpgİkinci Sınıf Öğrencileri ile birlikte Bayrak Şiiri´ni ve Ay Yıldızlı Bayrağım isimli etkinliği sahneye koyan Gülay Öğretmenin öğrencileri mükemmel sahne performansı,harika uyumları ve oyun hakimiyetleri ile programa damga vurmayı başardılar.

ALEYNA MANKAN BAYRAMIMIZ VAR

Zeki Bilge İlkokulu Öğrencilerinden Aleyna Mankan tarafından  okunan Bayramımız Var  Adlı Şiir alkışlar ile dinlendi.

DRAMATİZASYON GÖSTERİSİ

Zeki Bilge İlkokulu Sınıf Öğretmenleri Ayşe Gün ve Kübra Sever tarafından hazırlanan Boş ver Arkadaş adlı gösteri öğrenciler tarafından profesyonel tiyatrucuları aratmayacak bir şekilde muhteşem bir performans ile sahneye konuldu.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Çaykara Nisan Coşkusu

İlginizi Çekebilir