Çaykara´da 27 yaşındaki Teknisyen Yardımcısı Ölü Bulundu

Çaykara´da 27 yaşındaki Teknisyen Yardımcısı Ölü Bulundu

Çaykara Emniyet Amirliğinde Teknisyen Yardımcısı olarak Çalışan Abdullah Fındık inşaatta ölü bulundu

Edinilen bilgiye göre Çaykara Emniyet Amirliğinde Teknisyen Yardımcısı olarak Çalışan Uzungöl Mahallesinden Abdullah Fındık bu sabah saat 08:40 sularında ilçede inşaatı devam eden yeni hükümet konağı inşaatı yanındaki boşlukta ölü bulundu./resimler/2015-11/17/1527419377797.jpgSabah saatlerinde işe gelen inşaatta çalışanlar tarafından görülerek yetkililere haber verilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri Fındık´ın yerde yatmış cansız bedeniyle karşılaştılar. Çaykara Cumhuriyet Savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Fındık´ın ölüm nedeninin belirlenmesi için Trabzon Adli Tıp kurumuna sevk edildi.

Alınan bilgilere göre Abdullah Fındık´ın psikolojik rahatsızlığı bulunduğunu ve daha önce Çaykara Ataköy Ruh ve Sinir hastalıkları hastanesinde tedavi gördüğü bildirildi.

Olayla ilgili inceleme devam ediyor?

Abdullah Fındık´ın cenazesi Trabzon Adlı Tıp Kurumundan alınarak 18.11.2015 Çarşamba günü öğle namazı müteakip uzungöl Merkez Camii´nde düzenlenecek cenaze töreninden sonra toprağa verilecek.

Çaykara Gündem Gazetesi yönetimi olarak genç yaşta aramızdan ayrılan Abdullah Fındık´a Allah´tan rahmet, geride kalan kederli ailesine sabırlar dileriz.  

İrtibat:

Mustafa Fındık (ağabayisi): 0539 212 96 11

Haber kaynağı: Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir