Çaykara´da 99. Yıl Coşkusu

Çaykara´da 99. Yıl Coşkusu

TBMM´nin Açılışı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 99. Yıl Dönümü Çaykara İlçemizde gerçekleştirilen çeşitli törenler ile kutlandı.

ÇAYKARA´DA 99. YIL COŞKUSU

TBMM´nin Açılışı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 99. Yıl Dönümü Çaykara İlçemizde gerçekleştirilen çeşitli törenler ile kutlandı.

İLK TÖREN HÜKÜMET KONAĞI ÖNÜNDE

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili ilk Tören Hükümet Konağı önünde gerçekleştirildi.Buradaki törende ilk olarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ait Çelenk İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ve Kurum Amirleri tarafından Atatürk Büstüne sunuldu.Ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

RESMİ TÖREN İLÇE STADYUMUNDA

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili Resmi Tören Çaykara İlçe Stadyumunda gerçekleştirilen Resmi Tören Çaykara Zeki Bilge İlkokulu tarafından hazırlandı.

/resimler/2019-4/23/1527317759396.jpg

 Törene Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem ,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Ak Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk,MHP Çaykara İlçe Başkanı Savaş Öksüz,İlçe Emniyet Amiri Göktay Öksüz,Çaykara İlçe Jandarma Bölük Komutanı Aybars Hayta ,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Çamurali,Çaykara Müftüsü Abdurrahman Koç ,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Erdoğan Karakaş ve İrfan Topal,Daire Amirler,Öğretmenler,öğrenciler ve de çok kalabalık bir veli ve halk topluluğu katıldı.

FATMA BİLGE ANAOKULUNUN TÖRENLERİ ERTELENDİ

23 Nisan sabahı Çaykara İlçemizde etkisini göstermeye devam eden soğuk ve elverişsiz hava şartları yüzünden okulumuzun etkinlikleri ileri bir tarihe ertelendi,.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına mükemmel bir şekilde hazırlanan Fatma Bilge Anaokulumuzun bu güzel gösterilerini merakla bekliyoruz.

GÜNÜN ÖNEMİNİ BELİRTEN KONUŞMA NİSANUR SEVİNÇ´TEN

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının önemini belirten Konuşma Zeki Bilge İlkokulu 4-A Sınıfı Öğrencilerinden Nisanur Sevinç tarafından gerçekleştirildi.

HALK OYUNLARI GÖSTERİSİ BÜYÜLEDİ

Çaykara Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan Halkoyunları Kursu ile Zeki Bilge Ortaokulu Öğrencilerimizi hazırlayan Okul Müdürü İzzet Gönan Yönetimindeki  Halk Oyunları Ekibi törende sahne aldı.Oynadıkları birbirinden güzel muhteşem oyunları ile büyük alkış toplayan öğrencilerimizin mükemmel sahne performansı davetliler tarafından ayakta alkışlandı.

/resimler/2019-4/23/1529136823989.jpg

ÖZEL EĞİTİM ÖĞRENCİLERİNDEN DEV GÖSTERİ

Çaykara Zeki Bilge İlkokulu Özel Eğitim Sınıfı Öğretmenleri Büşra Yeşilçimen ve Kübra Doğan Temiz Yönetiminde hazırlanan muhteşem gösteri Öğrenciler tarafından çok büyük bir başarı ile sahnelediler.

Muhteşem bir Sahne performansı ile izleyenleri adeta büyüleyen Özel Eğitim Sınıfı öğrencilerimiz muhteşem performansları ile sahneyi alkışlar eşliğinde terk etti.

ORTAOKULLARDA ŞAMPİYON ZEKİ BİLGE

İlçe Genelinde Ortaokullar arasında düzenlenen Futbol Turnuvasında Şampiyon Olan Zeki Bilge Ortaokulu,İkinci Olan Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip  Ortaokulu ve Üçüncü olan Uzungöl Şehit Mehmet Aygün İmam Hatipo Ortaokuluna  Kupa ve Madalyaları İlçemiz Kaymakamı Sayın  Salih Çiğdem  tarafından takdim edildi.

/resimler/2019-4/23/1530384481961.jpg

MASA TENİSİ ŞAMPİYONLARI

Ortaokullar arasında gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Masa Tenisi Turnuvasında;

Birinci Olan Karaçam Ortaokulu,İkinci Olan Uzungöl Şehit Mehmet Aygün Ortaokulu ve Üçüncü olan Taşkıran Mustafa Özer Ortaokuluna Kupa ve Madalyaları İlçemiz Kaymakamı Salih Çiğdem  tarafından takdim edildi.

BALON PATLATMA YARIŞMASI BÜYÜLEDİ

Zeki Bilge İlkokulu 1. Sınıf Öğrencileri arasında müzik eşlkiğinde oynanan Balon Patlatma Yarışması çok büyük bir keyif ile izlendi.

YUMURTA TAŞIMA YARIŞMASI KEYİF VERDİ

Zeki Bilge İlkokulu 2. Sınıf Öğrencileri arasında oynanan Yumurta Taşıma Yarışması alkışlar eşliğinde büyük bir keyif ile izlendi.

NURBANU BULUT´TAN 23 NİSAN ŞİİRİ

Zeki Bilge İlkokulu 2. Sınıf Öğrencilerinden Nurbanu Bulut tarafından okunan 23 Nisan şiiri büyük bir beğeni ile dinlendi.

EBRU GÜVERCİN´DEN HOŞ GELDİN 23 NİSAN

Zeki Bilge İlkokulu 3. Sınıf Öğrencilerinden Ebru Güvercin tarafından okunan ?Hoş Geldin 23 Nisan? şiiri davetliler tarafından ayakta alkışlandı

YUSUF KAYRA´DAN GÜZEL BİR ŞİİR

Zeki Bilge İlkokulu 1. Sınıf Öğrencilerinden Yusuf Kayra Yılmaz´ın okuduğu 23 Nisan Şiiri davetliler tarafından ayakta alkışlandı

KIZLARDA ŞAMPİYON ZEKİ BİLGE

Kız öğrenciler arasında gerçekleştirilen Masa Tenisi Turnuvasında Birinci olan

BAŞKAN TOK´TAN ÖDÜL YAĞMURU

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında İlçemizde gerçekleştirilen çeşitli, Turnuvalarda dereceye giren Öğrencilerimize Kupa ve Madalyaları Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından takdim edildi.

ZEKİ BİLGE SINIFLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI

Zeki Bilge İlkoku Sınıflar Arası Futbol Turnuvasında Şampiyon Olan;

Birinci Sınıflarda  1/C Sınıfı

İkinci Sınıflarda    2/C Sınıfı

Üçüncü Sınıflarda  3-B Sınıfı

Dördüncü Sınıflarda 4/B Sınıfı

Takım kaptanlarına Kupaları Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından takdim edildi.

KIZ ENGELLİ PARKURU KOŞU TURNUVASI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile Zeki Bilge İlkokulu tarafından Kız Öğrenciler arasında gerçekleştirilen Engelli Koşu Parkuru Yarışmasında;

Birinci Sınıflarda   1/B Sınıfına

İkinci Sınıflarda    2/A Sınıfına

Üçüncü Sınıflarda 3 B Sınıfına

Dördüncü Sınıflarda 4/C Sınıfına Madalyaları Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından Takdim edildi.

BALON PATLATMADA HASAN ASAF VELİOĞLU

Zeki Bilge İlkokulu Öğrencileri arasında gerçekleştirilen Balon Patlatma Yarışmasında Birinci olan Hasan Asaf Velioğlu´na Madalyası Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem  tarafından takdim edildi.

ÇUVAL YARIŞINDA MİRAÇ KAŞIK YARIŞINDA ALPEREN

Zeki Bilge İlkokulu Öğrencileri arasında gerçekleştirilen Çuval Yarışında Birinci olan Miraç Sami Küçük ile Kaşıkla Yumurta Taşıma Yarışmasında Birinci olan Alperen Emir Semiz´e Madalyaları Çaykara Belediye Başkanı Sayın Hanefi Tok tarafından takdim edildi.

KAŞIKLA YUMURTA TAŞIMA YARIŞMASI

Zeki Bilge İlkokulu 2. Sınıf Öğrencileri arasında düzenlenen Kaşıkla Yumurta Taşıma Yarışmasında Birinci olan Hamza Sarımsak´a Kupa ve Madalyası Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından takdim edildi

İREM VE MELİH´İN ÖDÜLLERİ KAYMAKAM ÇİĞDEM´DEN

Zeki Bilge İlkokulu 3 ve 4. Sınıf Öğrencileri arasında düzenlenen Koşu yarışmasında Birinci olan İrem Bal ve Melih Saran´a Kupa ve Madalyaları Çaykara Kaymakamı Salih Çiğdem tarafından takdim edildi.

DRAMATİZASYON GÖSTERİSİ

Zeki Bilge İlkokulu Sınıf Öğretmenleri Ayşe Gün ve Kübra Sever tarafından hazırlanan Boş ver Arkadaş adlı gösteri öğrenciler tarafından profesyonel tiyatrucuları aratmayacak bir şekilde muhteşem bir performans ile sahneye konuldu.



Anahtar Kelimeler: Çaykara Coşkusu

İlginizi Çekebilir